2777
2789
خدا واسه همدیگه نگهتون بداره. همینقدر که به فکرشی یه عالمه. ازدواج کردین یا دانشجویی یا....؟؟ که ماد ...

متاهل هستم عزیزم

خیلی دلم براش میسوزه زنداداشم چون میتونست امشب بره پیشش ولی نرفت 

مادر من بعد ازدواجم داداشام نوبتی میرفتن پیشش شبا یه شب داداشم زنگزد که زنم گفتم امشب بری منم میرم خ ...

درکت میکنم 

چون امشب زنداداشم میتونست بره ولی نرفت

مامانم براشون هلاکه ولی اونا🥲

روز دختر به اون کادو داد به من ندادند الانم فکر و ذکر اشون جهاز داداشمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها قرار بود باشه شب بابام با برادراش رفته بودن جایی قرار نبود بیاد شب

همسرم رفت دنبالش آورد خونمون

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
زن داداشتم حق داشته بنده خدا داداشت چه گوش داده به حرفش

بله حق داشته 

ننه ی زنداداشم هم بعد فوت شوهرش تنها شده یه پسر داره که سالها با پدرو مادرش قهر بوده و دم مرگ باباش رفت و آمد کرد و بعد مراسمات ختم دوباره قطع رابطه،حالا هم زنداداشم و خواهراش نوبتی میرن خونه ی ننه اش 

از اینطرف به مادرم بعد این ماجراها گفتن بچها رو بفرستیم شبا بیان پیشت؟ مادرم گفته نه من دیگه عادت کردم لازم ندارم کسی بیاد پیشم 

تا باشه از این حق ها 

دم خدا گرم😊

زن داداشتم حق داشته بنده خدا داداشت چه گوش داده به حرفش

آره داداشم حرف گوشکن هس 

فکر کن زنش پیشکش شده هس انقد حرفشو گوش میده پیشکش نبود چه میکرد براش!!! 

پیشکش یعنی اینکه قبل ازدواجشون،مادرش هر وقت مادرمو می‌دید اخبار دخترشو با این عنوان میداد که مثلا عروست دانشگاه قبول شد ، عروست رفته مشهد،عروست ال شده بل شده 

زمانی هم که میخواستن واسه داداشم زن بگیرن مادربزرگش(مادر مادرش) بابامو دید گفت چرا واسه پسرت نمیاین برای زهرای ما؟! 

دیگه اینام پیشکشو قبول کردن ان شاءالله خوشبخت بشن 

البته مادرش مجبور بود دختراشو پیشکش کنه چون ۵ تا دخترو شوهر دادن خیلی سخته 

خداروشکر همشونم شوهر داد

اینم بگم داداشم به مامانم گفت هر موقع از شبانه روز کارم داشتی در خدمتتم و انجام وظیفه میکنم شکر خدا به قولش عمل کرد خدا حفظش کنه