2777
2789
عزیزم اینجا ایرانه عروسا باید بمیرن با مادرشوهرشون

خواهر شوهره هم پروو پرو تاپیک زدع

برو تاپیکاشو ببین یه شوهر داره روزی صدبار میرینه بهش 

خب برای تو بهتره بری پیش مادرت که چیکار زن داداشت داری

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

خواهر شوهره هم پروو پرو تاپیک زدعبرو تاپیکاشو ببین یه شوهر داره روزی صدبار میرینه بهش خب برای تو بهت ...

میشه دهنت و ببندی به تو چه کسی از تو نظر نخواست

انشالا بیاد سر خودت اونوقت دیگه اینجوری دل نمیشکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق داشته ننه ی زنداداشم هم بعد فوت شوهرش تنها شده یه پسر داره که سالها با پدرو مادرش قهر بوده و ...

خب میتونست اون شبا که اون میره خونشون داداشت بره خونه مادرت 

داداشتم حق دارع بگه نیاز نیست بری خونه مامانت همونجور نمیتونستی طاقت بیاری من برم منم گوش دادم بهت حالا نوبت توعه گوش بدی  نمیخواد بری 

منظورم این نیست که فقط پسر نره خونه مامانش شبها منظورم اینه زن و شوهر باید توخونشون باهم باشن اگه یکی رفت بیرون اون یکی هم بره با توافق نه اینکه یکی بشنیه تو خونه بپوسه اون یکی بیخ دل مامانش 

خب نمیدونم اینایی که همش کنار مامانشون هستن چرا ازدواج میکنن اخه

میشه دهنت و ببندی به تو چه کسی از تو نظر نخواستانشالا بیاد سر خودت اونوقت دیگه اینجوری دل نمیشکنید

من تاجایی که یادمه تورونصیحت کردم تو چندتا تاپیکت حتی بهت دوره های سوده هرویم معرفی کردم

اگر یذره فکر میکردی میفهمیدی اتفاقا به نفع خودت گفتم که بری یه مرد بیشعور و از صبح تا شب تحمل نکنی 

انشالله اگر من منظورم بد بود که با توجه به حرفای قبلیم نبوده اتفاقا نیاز به نفرین نیست سر آدم میاد ولی اگر تو کلا عادتته همرو الکی نفرین کنی بزار بهت بگم تهش خوب نیست . و من الله توفیق

نگاه کن نفرینم میکنن تازه 😐😐😐

اره دقیقا همینه من کار به اسی ندارم اما ۹۹درصد خواهرشوهرا و خانواده شوهر همیشه دوقورتو نیمشون باقیه 

کاش حالا خودشون برا خانواده شوهر خودشون هم یه قدمی برمیداشتن 

اره دقیقا همینه من کار به اسی ندارم اما ۹۹درصد خواهرشوهرا و خانواده شوهر همیشه دوقورتو نیمشون باقیه ...

نه منو نفرین کرد

ببین چندتا تاپیک زد از تمام ظلم های شوهرش

منم چندتا تاپیک از جمله همین اخریا از تنهایی خستم رفتم کلیییی راهنماییش کردم که بابا التماس نکن دوره سوده هروی بخر

بعد الان من درسته تند گفتم ولی حرف حقیقت بود بجای اینکه خونه ای باشی که شوهرت به گفته خودت روزی صدبار گند میزنه به خودت و جد و ابادت خب برو خونه مادرت هم راحت میشه اعصابت هم مراقب مادرتی زن داداش ها هم هیییچ وظیفه ای طبیعتا تو این زمینه ها ندارن که خانواده شوهر بیخودی توقع دارن بعد نفرین میکنه سر خودت بیاد ایشالا انقد ذات بعضیا بده

خب میتونست اون شبا که اون میره خونشون داداشت بره خونه مادرت داداشتم حق دارع بگه نیاز نیست بری خونه م ...

مرسی که اجازه دادی حالا داداشم شبا که خانومش خونه نیس بره پیش مادرم 

ولی دیگه چند سال گذشته و مادرم عادت کرده،دیگه نمیخواد دوهوا بشه 

دو روز دیگه باز بامبول در بیارن که نباید شبا بری پیش مادرت 

اونموقع که شبا میرفتن پیش مامانم ، من هر از گاهی میرفتم پیشش و یه هفته ده روز می‌موندم ۴ ساعت باهاش فاصله دارم وگرنه همون قدر هم لازم نبود برن پیشش 

حالا سالها گذشته و مادرم عادت کرده،هممون عادت خواهیم کرد 

دلم فقط از این میسوزه که مادرم تو سن جوانی تنها شد

اره دقیقا همینه من کار به اسی ندارم اما ۹۹درصد خواهرشوهرا و خانواده شوهر همیشه دوقورتو نیمشون باقیه ...

اصلا قدمم بردارن هزاربار ! غلط میکنن چون خودشون کلفت خانواده شوهرن از زن داداش های بدبختشون توقع بیجا دارن نه داماد نه عروس وظیفش نیست خدمت خانواده شوهرو و یا خانواده زن رو بکنه

اتفاقا چون اینا نمیدونم حالا اسیم همینه یا نه ، ولی ۹۹ درصد خودشون کلفتن حرصشون میگیره بقیه مثل خودشون نیستن

مرسی که اجازه دادی حالا داداشم شبا که خانومش خونه نیس بره پیش مادرم ولی دیگه چند سال گذشته و مادرم ع ...

طلبکاری ها من گفتم وقتی اون نیست داداشتم میتونه بره خونه مامانش چه زبطی داره میگی مرسی اجازه دادی داداشم نیست بره واقعا یکم فکر کن بعد دهن باز کن 

لطفا هم دیگه ریپلای نکنید