2777
2789

تنبلی چشم عینک میزنن روزی چندبارم چشمی که سالمه رو میبندن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم چشم چپ انحراف ب داخل داره...بیناییش کم نیس اما سیاهی دیر میچرخه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
زیاده یاکم؟ چندسالشه دخترت؟

شما دکتر هم بردین؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بردیش دکتر؟

اره یبار بردم...اما الان میخام از دکتر اعتضاد رضویی نوبت بگیرم ببرم..

زیاده یاکم؟ چندسالشه دخترت؟

۸ سالشه انحراف مخفی داره چندان مشخص نیست فقط در نگاه بالا و گوشه مشخصه

دکتر بعد ۷ سال گفت هروقت خواست میتونه عمل کنه ولی میترسم برگرده یا بدتر شه چون خودم اینطوری بودم فعلا عمل نکردیم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
شما دکتر هم بردین؟

والا من که ازظاهرش نمیفهمیدم یکبار مریض بود دل درد بردم دکتر دکتر عمومی گفت چشمش مشکل داره ببر پیش دکتر زیاد جدی نگرفتم چون کسی بهم ازاطرافیان نگفته بود چشمش مشکل داره تومدرسه یکی بهش گفته چشمت مشکل داره حالا روانم ریخته بهم میخوام ببرمش حتما چیزی هست 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
۸ سالشه انحراف مخفی داره چندان مشخص نیست فقط در نگاه بالا و گوشه مشخصهدکتر بعد ۷ سال گفت هروقت خواست ...

دخترمنم هشت سالشه الان درست دقت میکنی ی چشمش یکم منحرف ب داخل سیاهیش وقتی نگاه میکنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
ببخشید من تاپیکام ۶ تا شدن دیگه نمیتونم تاپیک بزنم یه سوال در مورد چشم داشتم چرا بعد نیم ساعت استفاد ...

خشکی چشم ی قطره اشک مصنوعی بگیر بریز