2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه با وام ازدواج

1043 بازدید | 108 پست

سلام بچه ها من امروز رفتم  تو بانک برا گرفتن وام ازدواج مدارکو تکمیل کردیم 

کلی فکرم درگیره ک چجوری همهی وسایلامو بتونم با15تومن بخرم بیاید باهام حرف بزنید چجوری جهیزیه ام رو بخرم 

تا الان لباسشویی و یخچال و ابمیوه گیری و اتو و جاروبرقی و اب مرکبات گیر و چرخ خیاطیمو  خریدم غصه ام شده چجوری بقیه اش رو کامل کنم 

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه بقيشو ميتوني اكر سخت نگيري با١٥تمن بگيري

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ایول بابا خیلیاشو خریدی توکلت بخدا باشه خدا میرسونه نگران نباش

ایناهم وقتی خودم میرفتم سرکار خریدم  الان بیکارم خیلی غصه ام شده 

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

معمولا يا تختو عروس ميگيره يا مبلو

دوتاشو تو نگيريااا

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نه فقط تلوزیون و یه فرش و یه دست رختخواب با داماده

عشقم جنسای ایرانی بگیر

من خودم چینی نگرفتم ارکوپال گرفتم

از چیزایی ک باید بزنی بزن میشه حتما عزیزم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

از توليدي مبل بخر يا اكر تهراني يافت اباد

گروناشو كه خريدي عزيزم نگران چى هستى چيزي نمونده كه

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️