2777
2789
عنوان

نسلی که تو خیابونا بزرگ شده

106 بازدید | 6 پست

نسلی رو بزرگ کردن که آرزوشونه برن بیرون فقط قدم بزنن

پیش خودشون فک میکنن مسئولیتشون رو درست انجام میدن بعد که افسردگی و بی حوصلگی بچه ها رو میبینن میگن ما نصف شما امکانات نداشتیم

مگه به امکاناته؟هر وقت دلشون میخواست با دوستاشون تو خیابون حرف میزدن ما چی؟

حس میکنم زندگی ام همش تو زندان بودم آخه قدم زدن چیه که حسرتش بمونه به دلم

ولی قسم میخورم برای بچه‌هام رفیق باشم هیچوقت نمیزارم افسرده بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من جامعه ای خانواده ها آموزشی درستی درباره تربیت صحیح فرزند نداشتند بهتر از این نمیشه کلا بحث خانواده در جامعه ما از نگاه من تلاشی خاصی براش نشده نسل جدیدم که فضای مجازی شده خانوادشون. 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به نظر من جامعه ای خانواده ها آموزشی درستی درباره تربیت صحیح فرزند نداشتند بهتر از این نمیشه کلا بحث ...

فضای مجازی حداقل یکیو پیدا میکنی گوش کنه حرفات خونواده که گوش نمیده

فضای مجازی حداقل یکیو پیدا میکنی گوش کنه حرفات خونواده که گوش نمیده

منم حرفم همینه اول باید خانواده گوش بده حرف ادمو نه فضای مجازی که به شدت ممکنه آسیب پذیر باشه چون کنترل صحیحی ندارد متاسفانه برای همین میگم خانواده ها به نظرم کمتر بلدن ارتباط بگیرن و در دهه های گذشته هنوز موندن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به نظر من جامعه ای خانواده ها آموزشی درستی درباره تربیت صحیح فرزند نداشتند بهتر از این نمیشه کلا بحث ...

حرفتون رو باید با اب طلا نوشت. تا 15 سال دیگه نسل جدید امور کشور رو به عهده میگیرن و افول و نزول اون موقع تازه خودش رو نشون میده نه الان. چه با تحریم چه بی تحریم چه با دلار 100 هزار تومنی با چه دلار 1 تومنی، تا دهه هشتادی و نودی نسلشون به پایان نرسه کشور اصلاح نمیشه. حداقل تا 50 سال دیگه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.