2777
2789
عنوان

خوشبحال اونا که همسرشون خیلی براش خرج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیس نیست خودم هم فکر میکنم واسه دو شب ۲۰ تومن آرایشگاه زیاد نیست واقعا؟

پس غصه نخور ،شرایط کشور بده و مرد ها واقعا سختشونه چقد تلاش میکنن ماه ها پس انداز بعد همش میره 

یا عماد و من لا عماد و له  
ن دوسش دارم نمیخام بهم بخوره

همین که دوستش داری یه دنیا می ارزه ان شاءالله تنتون سالم باشه زندگیتون هم کم کم پیشرفت میکنه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
پس غصه نخور ،شرایط کشور بده و مرد ها واقعا سختشونه چقد تلاش میکنن ماه ها پس انداز بعد همش میره

بآش عزیزم بعضی وقتها تا دیروقت سرکاره حداقل وام ازدواج هم درنمیاد یکم بار سبک بشه

مرسی،یکم الان دستش تنگه

این خرج های فراوون و تجملات همه مال فضای مجازی تو واقعیت همه سختشونه پول الکی بدن و تحت فشارن ،من که خودم اونقد دنبالم که جایی پیدا کنم هم کیفیت خوب باشه هم قیمت که فشار نیاد اخر ماه بهمون، لذت ببر عزیزم از این لحظاتت 

بآش عزیزم بعضی وقتها تا دیروقت سرکاره حداقل وام ازدواج هم درنمیاد یکم بار سبک بشه

بنده خدا ،حالا وام ازدواجتونم در بیاد میره برای وسایل خونه،بگو به جاش بعدا با کادو ها هزینه ها برمیگرده انشاالله

بنده خدا ،حالا وام ازدواجتونم در بیاد میره برای وسایل خونه،بگو به جاش بعدا با کادو ها هزینه ها برمیگ ...

وسائل خونه رو خیلیشو گرفتیم  .مشکل الان عروسیه  خیلی داریم میزنیم