2777
2789

قراره فردا برای ثبت نام کنکور با سوابق تحصیلی برم، رشته مدیریت امور بانکی در اومدم اما میرم حسابداری ثبت نام کنم. رفتیم پرسیدیم گفتن میشه ثبت نام کرد.

حالا دارم مدارک جمع می‌کنم، ریز نمرات سه سال رو نوشته اونارو هم کپی گرفتم ولی معدل سال دوازدهمم خیلی پایین در حد ۱۵ هست . من امسال ترمیم کردم همشو . الان چرا گفتن نمرات سه سال رو بیارید؟؟ پس ترمیم ها به چه دردی میخوره؟؟؟ 

سوابق تحصیلی رو میگیم خودشون نگاه کنند یا برم اسکرین بردارم؟؟

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون دیپلم اولیه حساب میشه

واااا نمیشه که 

پس ترمیم هام هیچ و پوچ بودن؟

اگه با تراز سوابق تحصیلی برمیدارن که ترمیم مد نظر هست ولی تو مدارک نخوندم که بگه نمرات ترمیم بیارید 

...

نه درسته معدل اون 3 سال حسابه اون ترمیم فقط برای تراز کنکوره این دیگه مهم نیست برای معدل که

اخه ثبت نام براساس تراز سوابق تحصیلی هست 

من مدیریت اسمم اومده ولی از خود دانشگاه پرسیدیم گفته میتونید بیایید حسابداری جاش ثبت نام بزنید 

پس نیاز نیست به کارنامه تراز؟؟

...

واااا نمیشه که پس ترمیم هام هیچ و پوچ بودن؟اگه با تراز سوابق تحصیلی برمیدارن که ترمیم مد نظر هست ولی ...

نگاه اگر انتخاب رشتت صرفا سوابق یودع همون نمرات اولت حساب میشن اینطوری مشاورا دیدم گفتن