2777
2789
عنوان

با خونواده پررو شوهرم چیکار کنم

903 بازدید | 68 پست

شرایط اقتصادیمون اوکی نیست و تو عقدیم

اونوقت برای عروسی خواهر شوهرم مادر شوهرم برداشته گفته هم باید کادو بدین هم شاباش 

شوهرمم جوابشو داده که من الان اوکی نیستم کلی قسط دارم .الان موندم چیکار کنم دارم حرص میخورم 

چون قرار بود فقط شاباش بدیم 

نظرتون چیه 

واقعا آخر ماه اگه پولی برامون بمونه با کلی قسط شاید ۲ .۳ تومن باشه

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی میخواستید کادو ندید؟ یعنی همسرت اتقدر پس انداز نداره برای عروسی خواهرش ی کادو بده؟ برادر خودت عروسیت نمیده؟ واقعا نداره یا از رو بدجنسی نمیذاری؟

بهرحال پررو نیستن کاملا عادیه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چه مادرشوهر عنی

حالم خیلی بده 

علاوه بر اینکه بین بچه هاش فرق میزاره اینجوری با این حرفا عذاب‌آور میده پدر شوهرمم از یه طرف 

شوهرمو خیلی اذیت میکنن با دوچشمی نگاه کردنشون 

حتی بعضی وقتا به این فکر میکنم نکنه برا من عروسی نگیرن

خب معلومه که باید بدین مگه میشه داداش به خواهرش کادو نده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
حالم خیلی بده علاوه بر اینکه بین بچه هاش فرق میزاره اینجوری با این حرفا عذاب‌آور میده پدر شوهرمم از ...

عزیزم بنظرم زیادی داری بدبینی میکنی

به حرفای بچه دبیرستانی های اینجا گوش نکن

کادو دادن برادر به عروس در مراسم تو تمام خانواده ها هست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اره ولی شرایطم اوکی نیست 

خودشون اول گفتن ما یه چیزی می‌گیریم از طرف شما اما الان...

واقعا ادم میمونه میان اینجا از ی مشت بچه دبیرستانی مشورت میگیرن پر میشن میرن دعوا

شوهری که به خواهرش تو عروسی کادو نده رو باید کلا خذفش کرد چون فردا تو مراسم خواهر خود این خانمم نمیده

چه کادویی؟

ببین نمیدونم رسمتون چطوره تو عروسی یه کادویی هست قسمت مردونه بهش میگن تویانه تو دفتر یا جایی هم یاداشت میکنن شاباش اصلا ب چشم نمیاد ک تو عروسی ما پسرخاله شوهرم 50 م شاباش. ریخت حتیوزیادم تو چشم نبود