2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

92 بازدید | 8 پست

خوشم نمیاد برید رو منبر بگین طلاق خوبه فلانه بهتر از اینه که پدر مادر دعوا کنن 

من هم جنگ و دعواشونو دیدم هم طلاقشون خیالتون راحت 

الانم از این ناراحت نیستم که طلاق گرفتن 

ناراحتم که من خودمو به کی بسپارم ؟ که هیچ کس منو گردن نمیگیره؟که غیر مستقیم مامانم اینا میگن برو پیش بابات

بابام غیر مستقیم میگه چرا کسی خواستگاری نمیاد چرا شوهر نمیکنی که من جایی پیش هیچ کس ندارم

من خودم نخواستم وارد این دنیا بشم پس حق و حقوق عاطفی و انسانی و مالی من چی پس؟؟؟؟

منم آدمم منم میخوام زندگی کنم 

اگه میحواین طلاق بگیرید یه نگاه به خودتون کنید ببیند آدم حسابی هستید یا نه که بتونید خرج بچه ها رو هندل کنید

مستقل هستین 

اصن هرکاره ای هستیداون بچه بدبختو هواشو داشته باشید😭

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار توفان به کنی بابات میفهمه که بچه فقط روند تولیدش مهم نیست مهم نحوه نگه داریشه. بزن ببند دهنا شونو. نمیتونن پس شکر خوردن بچه دار شدن. خوش گذرونیش واسه اونا حس اضافی بودن واسه تو؟ قانونا باید رو چش بذارنت هر دو.

معذرت میخوام ولی یا باید ازک **وم استفاده میکردن یا مسئولیت بزرگ کردن بچه رو میپذیرفتن. الانم جز دومی راهی ندارن.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

اصلا کل جوابت داخل توضیحاتت بود.

طلاق گرفتن پدر مادر بد نیست و مستقیما به بچه ها صدمه نمیزنه.بی مسئولیت بودن پدر مادره که ضربه میزنه.

زنی و مردی که میخوان جدا شن باید برای همه ی مسائل آینده ی بچشون برنامه بریزن.نه اینکه ولش کنن و فقط بخوان ردش کنن.

ماهم پدر مادرمون جدا نشدن ولی چون مسئولیت پذیر نبودن هردوشون دقیقا همین مشکلات تورو داشتیم.اصلا ما و آیندمون به یه ورشونم نبود هرکدومشون فقط به فکر خودشون بودن.هیییچ نوع حمایتی ازشون نداشتیم.نه عاطفی نه مالی.اصلا هیچ وقت حس نکردیم پدر مادر داریم.

اینارو میگم واسه کسایی که میخوان جدا شن بدونن چیزی که در اصل به بچه هاشون صدمه میزنه دقیقا چیه.

کاربر خانم هستم.

اصلا کل جوابت داخل توضیحاتت بود.طلاق گرفتن پدر مادر بد نیست و مستقیما به بچه ها صدمه نمیزنه.بی مسئول ...

دستت درد نکنه که حرف دل منو زدی 

مرسی که منظور منو رسوندی دقیقا حرفم همینه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد