2777
2789
عنوان

بعد از طلاق چی کارا کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 69 پست

شاغلی؟؟

اگر نیستی حتما برو یه مهارتی یادبگیر یا درست رو ادامه بده تا بتونی شاغل شی

زبان بخون

باشگاه برو 

زیاد سمت کارای زیبایی نرو اگر نیاز نداری

چون عمل های زیبایی اعتیاد آوره و یهو به خودت میای و میبینی کل صورتت رو تغییر دادی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سختتتته خیلی دلم براشون کبابه دروغ چرا حوصله خودمم ندارم‌ من میترسم گرفتار بشن بعدها میترسم بزرگ بشن ...

اگر منم یه بچه داشتم دلم خوش بود تنها نیستم الان همش فکر میکنم باید مادرشدن و فراموش کنم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
من ‌واسه اینکه عمرم حروم شد ناراحتم فقط همش ۳۰ سالمه ولی خب شاید دیگه نتونم ازدواج کنم و مادر بشم شا ...

چرا نشه میشه ب امیدخدا ۳۰ سال چیزی نیس .من ۳۷ سالمه قطعاااا فرصت ازدواج هست واسم ولی من بخاطر بچهام قطعا نمیتونم و باید یه زندگی مستقل رو بچرخونم من شوهرم کثیف بود ۴ ساله اتاق خوابشم از من جدا کرده بود مهر و محبت و اینا ک صفررر همون متاهلی هم تنها بودم من هرچن هنوزم اسمی متاهلم خخخ

این نباید اول مطرح میکردین ،ماشین نداره؟ الان قهر کردین ترک منزل ؟ مهریه تون چند سکه هست

خونه به اسم منه ماشین به اسمه منه همه طلاها دسته خودمه زهرمارم نداره 

کارای زیبایی ؟

اره مثلا دوست دارم دماغم عمل کنم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

وای فقط جمله دومت خیلی باحالی اسی😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خونه به اسم منه ماشین به اسمه منه همه طلاها دسته خودمه زهرمارم نداره

مهریه تون ده تا اجرا بزن و نفقه اتم احتیاج ب عسروحرج نبود زمانبر میشه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خب مهم اینه سرمایه و پشتوانه دارید به نظرم زوده بگین قصد ازدواج ندارین من برعکس شما فقط حقوقم دارم ه ...

وضعیت مالیم شکر خدا خوبه ولی بعید میدونم آدم در شانی بتونم پیدا کنم شوهرم خیلی خیلی خوب بود چشم دیگه کمترشو نمیبینه