2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

80 بازدید | 7 پست

خوشم نمیاد برید رو منبر بگین طلاق خوبه فلانه بهتر از اینه که پدر مادر دعوا کنن 

من هم جنگ و دعواشونو دیدم هم طلاقشون خیالتون راحت 

الانم از این ناراحت نیستم که طلاق گرفتن 

ناراحتم که من خودمو به کی بسپارم ؟ که هیچ کس منو گردن نمیگیره؟که غیر مستقیم مامانم اینا میگن برو پیش بابات

بابام غیر مستقیم میگه چرا کسی خواستگاری نمیاد چرا شوهر نمیکنی که من جایی پیش هیچ کس ندارم

من خودم نخواستم وارد این دنیا بشم پس حق و حقوق عاطفی و انسانی و مالی من چی پس؟؟؟؟

منم آدمم منم میخوام زندگی کنم 

اگه میحواین طلاق بگیرید یه نگاه به خودتون کنید ببیند آدم حسابی هستید یا نه که بتونید خرج بچه ها رو هندل کنید

مستقل هستین 

اصن هرکاره ای هستیداون بچه بدبختو هواشو داشته باشید😭

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماخیلی حق داری گاهی پدرومادرم دلش نمیخواداینجوری بشه ولی ....

نمیخوام از زندگی سیرم 

حالم خوب نیست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چندسالتونه؟

بزرگم