2777
2789
عنوان

از رشتتون راضی هستین

66 بازدید | 5 پست

یا نه؟

چرا؟

اگه برمی‌گشتید به گذشته همونو انتخاب میکردین؟

شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>  

بله 

پرستاری خوندم برمیگشتمم همین رشته میومدم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براساس انتخاب هایی که توی انتخاب رشته زده‌ بودم توی اين رشته‌ قبول شدم نه این که دلخواه خودم بوده باشه،ترم یک و دو دانشگاه ناراحت بودم چون همه ی اعضای خانواده ام رشته‌ تاپ کادر درمانم. من توانبخشی قبول شدم خيلي هم تلاش کرده‌ بودم همیشه توی مدرسه و المپیاد ها نفر اول بودم‌ ولی سرجلسه کنکور یه اشتباه بدی کردم و...

خلاصه‌ در نهايت يکی از رشته‌ های توانبخشی قبول‌ شدم‌ و سال اول دانشگاه همش گريه 

از ترم سه به خودم‌ گفتم‌ ديگه بايد همه توان و انرژي خودت بذاری توی اين راه اين بود که کم کم عاشق رشتم شدم 

و الآن هم که شاغلم واقعا کارم رو خيلی دوست دارم 

خدا رو شکر هم کارم رو دوست دارم و هم از نظر مالي خوبه