2777
2789

ببخشید واقعا خب بیشعور حتما یک خاک برسری تو اون دستشویی یک بیشعوری تو دستشویی شاید حالت تهوع داشته باشه شاید تمام نشده باشه مدام میگی تمامی تمامی 

رفتم سرویس مامانم مدام در میزنه بیا گمشو بیرون ۲۵ دقیقه چکار می‌کنی بیا بیرون تمرکز طرف بهم می‌زنه 

۲۵ دقیقه اون تو بودی؟؟

برا منم سوال شد چیکار می کردی ؟؟🤕🥴🥴🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ۵ یا ۴

آها

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

واقعا حق دارهمن بودم میومدم تو😂

فکر کن جفت پا بری توی در دستشویی 🤣🤣

قبلش اجازه میگرفتم😂

یاد این افتادم که دوران متاهلی با مادرشوهر میرفتیم باغ، یه قسمتش توتها میفتاد روی جاده که دم در ورودی خونه باغ خودمون بود. قشنگ تمیز کرده بودیم روزی دو بار جارو می‌زدیم با سیمان و ماسه اینا درست کرده بودیم اون قسمت هم با سنگ و تنه ی درخت جدا کرده بودیم ماشین نیاد.

یه بار رفتیم دیدیم یه ماشین پیکان رفته همه توتها رو له کرده ، بار اولش نبود و گفته بودیم به صاحب ماشین اون ور تر پارک کن، مادرشوهر عصبانی شد ، یه کم رفت عقب جفت پا رفت توی در صندلی عقب ماشین ، دو بار هم انجام داد ، قشنننننگ در ماشین رفت تو 🥴🥴🤣🤣🤣 عصری یارو برگشت اومد سوار ماشینش شه دید چه بلایی سرش اومده هی نگاه قسمت تو رفته ی ماشین میکرد نگاه ما میکرد جرات هم نمی‌کرد چیزی بگه 🥴🤣🤣

از اون روز دیگه صد متر اون طرفتر پارک میکرد 

واسه خاطر چن تا توت چه حق بزرگی گردن خودش آورده عزیزم

می‌دونم کارش درست نبود ولی اون قسمت رو خودشون به جاده اضافه کرده بودن که ماشین بره داخل محوطه ی خونه باغ، یعنی زمین خودشون بود می‌تونستن کلا اجازه ندن هیچ ماشینی از ۵۰ متری هم نزدیک بشه. بارها هم گفته بودن بهشون که اونجا پارک نکنن ، همیشه نه ، فقط موقعی که توت هست، بقیه ی سال کاری نداشتن اصلا، حتی همه میومدن جوری پارک می‌کردن که برگشتن ماشینها رو مختل می‌کردن ، ولی کسی چیزی نمی‌گفت بهشون. درآمد مادرشوهر هم تا حدی از اون توتها بود و اون آقا هرروز میومد همه رو له میکرد 🥴