2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چ کار کنم حالم خوب بشه

184 بازدید | 22 پست

وای قلبم ایست کرد 

رفتم پارک یکم 

بعد ی آشنا داریم دختر نازی داره گرفتمش بغل داشتم از آلاچیق می‌رفتم بیرون یهو پاهام گیر کرد ب چیزی دیدم یا خدااااا افتادم با بچه خودم افتاده بودم هعی پیچ و تاب می‌خوردم ولی بچه رو فقد گرفته بودم دستم زیر کمر ش بود ک سرش نخوره جایی هیچیش نشد خداروشکر ولی خودم زانوم یکم زخم شد دوچرخه ی پسر بچه بود احمق گذاشته بود وسط من ندیدمش پاک گیر کرد بهش 

واقعاً بخیر گذشت مامانش ترسید

من استرس گرفتم 

بچه هم ترسید ولی چیزیش نشد 

وای خدا رحم کرددددد

هنوز دستم لرزش داره قلبم میزنه چکار کنم

فقط 38 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

وای این کارو منم کردم یه بار خواهرزادم دستم بود پام گیر کرد به فرش پرت شدیم تمام تلاشم این بود بچه به هیچ جا نخوره و نخورد ولی از اضطراب خودم بچه نوزاد افتاد به گریه خدا خیلی رحم کرد..الان درکت میکنم ادم اصلا نباید بچه کسی رو بغل بگیره واقعا هزار اتفاق ممکنه ناخواسته بیفته برو صدقه بده هر چقدر در توانته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه بده حتما

حتما انجام می دم 

بخدا ی ساعت رو هوا بودم فقد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بگو الهی شکر چیزی نشد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

وای این کارو منم کردم یه بار خواهرزادم دستم بود پام گیر کرد به فرش پرت شدیم تمام تلاشم این بود بچه ب ...

وای اره غلط بکنم دیگه 

حتماً باید صدقه بدم 

بچه هم ترسید گریه کرد ولی چیزیش نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو الهی شکر چیزی نشد

اره خداروشکر فقد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ کاری نکن چند تا نفس عمیق بکش دم و بازدم ده بار این رو انجام بده دم و بازدم های عمیق حالت هیجانی ...

مرسی 

بخدا اعصابم خراب شد 

همش تقصیر اون پسره بود دوچرخه وسط گذاشته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اره غلط بکنم دیگه حتماً باید صدقه بدم بچه هم ترسید گریه کرد ولی چیزیش نشد

اره بچه ها متوجه میشن گریه میکنند دقیقا منم اون سری برای خواهرزادم این اتفاق افتاد بچه دیگه ول نمیکرد غش کرده بود از گریه خخخخ تمام سعی خودمو کردم فقط بچه رو حفظ کنم باور کن یه سمت خودم کبود شد

حتما انجام می دم بخدا ی ساعت رو هوا بودم فقد

حس بدیه.من یه بار از یه تپه ای پایین میومدم نگو زیر پام گل نرمه پامو کذاشتم سر خوردم دست همسرمو گرفته بودم اونم کشیدم با خودم،یه صد متری همین طوری سر خوردیم پر سنگ بود مردم از ترس خدا رحم کرد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مرسی بخدا اعصابم خراب شد همش تقصیر اون پسره بود دوچرخه وسط گذاشته بود

حق داری میدونی خدای نکرده بچه کوچکترین اسیبی میخورد ادم دیگه هیچ راهی نداشت یعنی یه اتفاق بد ازت گذشت و شانس اوردی ها خدا رو شکر کن امشب

مرسی بخدا اعصابم خراب شد همش تقصیر اون پسره بود دوچرخه وسط گذاشته بود

الان شوهر من بود میگفت خانوم زیر پاتو نگاه کن دیگه🤣

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خداروشکر بخیر گذشت صدقه بده 

پات اگه زخم نیست و فقط کبودیه روغن سیاهدونه بزن برا درد و رفع کبودی خوبه 

درکت میکنم منم همیشه ترس دارم بچه کسی نگه کنم چندسال پیش دوبار خواب دیدم همچین اتفاقایی افتاد تو خواب انقد استرس داشتم که وقتی بیدار شدمم استرس داشتم میگفتم دیگه مسئولیت بچه ی کسی قبول نمیکنم خخخخخ

اب قند بخور

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست