2777
2789

۶ هفته اینا بود با قرص مامان باباش مسافرت بودن خونه ی اونا اینکارو کردیم اینقدر سرم داد زد که همه جا رو خونی کردی چرا راه میری بشین چرا موهات میریزه  آخرم بهم گفت برو بیرون واستا  من اینجارو مرتب کنم ببرمت بعد اینکه دفع شد بچه من تو حیاطشون نشستم صبح یه کیک خورده بودم اونم بالا آوردم همش ظهرم ناهار غذا خرید من اونجا نخواستم حالت تهوع داشتم دم عصر گشنم شد اونم غذا رو خورده بود بهش گفتم گشنمه گفت برو خونتون یه جیزی بخور بعدشم خونشون شهرستانه ۱۲۰ کیلومتر تو شهر رسیدیم دعوامون شد من رفتم از ماشین بیرون کولم داد دستم گفت برو با اسنپ رفتم خونه شامم نخوردم  دو روز هیچی نخورده بودم

۱۵ روز پیش دلم خیلی شکست باهام بد رفتاری کرد تو حیاط نشسته بودم اومد پیشم سر بزنه گفت جرا گریه میکنی من با گریه گفتم تو میای خونمون من اینجوری رفتار میکنم باهات سرت داد میزنم دست منه مگه خون ریزیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اول زندگی ،اینطوره،پس فردا که مشکلات ریختن سرش میخواد چیکار کنه..‌.پررو شده،باید باهاش سفت و سخت برخورد کنی عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

نامزدت باید این احتمال رو میداد که ممکنه شما باردار بشی و باید میدید که میتونه مسئولیتش رو بپذیره یا نه؟

در مورد بچه هم باید با هم تصمیم می‌گرفتین.

بابت سقط برات مشکلی پیش نیومده؟ 

رفتی دکتر؟ 

حتی همین الان که تو عقد هستین ، دقت کن به رفتاراش. 

آیا واقعا مسئولیت پذیره؟ 

آیا شما رو درک میکنه؟ 

و ...

اگر نیاز داری ، از مشاور خوب هم کمک بگیر تا تصمیم درست بگیری که میخوای باهاش ادامه بدی یا نه؟