2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده هیچ وقت دخترشونو ول نمیکنن اگه میتونی طرف نامزدتو بگیر .

ولی به عنوان کسی که طرف نامزدشو گرفت و خانوادشو اذیت کرد بهت میگم ارزش نداره همیشه پشت خانوادت باشع

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

چرا چیشده

من نامزدم بهم گفت که عروسی پسره پسر عموی بابات رو نرو چون منم نمیرم در حالی که عروسیه پسره دختر عمش هم میشه دانسبت فامیلی داریم 

بابام هم فهمید و گوشیم رو شکوند گفت فعلا حق نداری با نامزدت حرف بزنی ببینم پیگیرت میشه یا نه 

وقتی گوشیم رو شکوند به پدرشوهرم هم زنگ زد و گفت که پسرت فعلا حق ندارع زنگ و پیام بده 

منم یواشکی با این گوشی که مال مامان بزرگمه حرف میزنم باهاش چون نمیخوام به نبود هم عادت کنیم 

به نامزدم گفتم به مامانم یا یکی پیام بده که ببینن پیگیرمی اونم میگه از ترس بابام و بابات نمیتونم چون گفته دامادم پیام نده 

طرف بابات باش ضرر نکنی

نمیدونم چه طوری درست کنم 

نامزدم میگه به عنوان نامزدت حق داشتم بگم عروسی مردم نرو و مقصر نیستم 

بابامم میگه با شوهرت حرف نزن

منم حرف زدم این چند روز یواشکی نمیخوام بین مون سردی بیفته

ولی نمیدونم چیکار کنم این مشکل حل بشه