2777
2789

چیکارایی انجام دادین و از چ چیزایی دوری کردین انجام ندادین دیگه کلا هر کاری رو میدونین برای درمانش خوبه بگین🤕🙏

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

منم دارم بدترین چیز برای یک خانومه 

دوماه لکه بینی داشتم الان پنج‌روزه وحشتناک پریودم خونریزی زیادی دارم 

ار امروز باشگاه رو شروع کردم و سالم خوری امید وارم جواب بده 

استرس سعی می‌کنم کنترل کنم خواب منظم کافی 

دارو های هورمونی قطع میکنی شرایط دوباره برمیگرده برای من اینطوری بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم بدترین چیز برای یک خانومه دوماه لکه بینی داشتم الان پنج‌روزه وحشتناک پریودم خونریزی زیادی د ...

مشکل کیست هم دارین؟

منم خیلی دوست دارم برم باشگاه و چیزای مضر رو کنار بزارم اما سختمه خیلی دکتر دارو هورمونی برام نوشته بخورم 😓

قرص متفورمین تنها درمان تنبلی تخمدان

تازه شروع کردم به خوردن مگه دارو قند نیس این؟ من قندم تقریبا بالا بود اینو نوشت البته برای تنبلی هم کمک کنندس

ورزش مداوم کمک کننده س

از این بابت خیلی تنبلم اصلا ورزش نمیکنم اما مشکل اضافه وزن ندارم اصلا تحرکم صفره همش خونم پای گوشی یا تلویزیون کاری نمیکنم

دکتر نوشته روزی یدونه بخورم دوتا بخورم خطرناک نیس؟

هیچ خطری نداره فقط اگر دیدی با خوردن اولین قرص حالت تهوع و سردرد داری تا یک هفته روزی یکدونه مصرف کن و دومی رو مصرف نکن ولی اگر عوارضی حس نکردی دوتا رو مصرف کن