الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه فیلم دیدم جن و زنده عاشق هم شدن خیلی حس خوبی بود بینشون 😐
هیچی دیگه دعا کن مذکر باشع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
دیدی بعضی وقتا بیخودی توهم میزنی ؟ منظورمه بیشتر میترسی و بیشتر احساس میکنی .
ها،اره واقعااینطوریه یوقتایی
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
بهضی وقتام آدم دل و جرئتش خوب میشه من دیروز نشسته بودم پذیرایی ی دفه دیدم تو آشپزخونه صدا بهم خوردن لیوان میاد رفتم دیدم این لیوان آویزا زیر کابینت دارن بهم میخورن منتهی نمیدونم چرا بیخیال بودم و رفتم نشستم احساس کردم بعدش یکم بیشتر شدن ولی بعدش تموم شد 🥴
بهضی وقتام آدم دل و جرئتش خوب میشه من دیروز نشسته بودم پذیرایی ی دفه دیدم تو آشپزخونه صدا بهم خوردن ...
چ جراتی داشتی من باشم میرم بیرون