2777
2789

دلم میخواد از دانشگاه که درومد یه مرد برام بوق بزنه سوارم کنه برسونه خونه

دلم میخواد برای یه مرد لیست خرید بفرستم

دلم میخواد با یه مرد برم پیاده روی

یه دلم یه بغل مردونه میخواد

من دیگ نمیخوام مجرد باشم😭

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت هست

اون شوهرم نیس ک یه جوونشو میخوام

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

ان شاالله به زودی.چند سالتونه؟

۲۲

خب ازدواج کن عزیز من

اونی ک باب دلم باشه نیس

منم همسن خودتم 

راستش گه گداری دوست دارم ازدواج کنم

ولی ۹دیدا انقد سرگرم برنامه و اهدافم شده دیگه دوست ندارم ازدواج کنم

با دیدن پسرای الان هم حالم دیگه از ازدواج بهم میخوره 

همینجا یه کاربر گفت ۴۰روز سوره احزاب بخونی خواستگار پیدا میشه 😁منم دوس دارم اما قسمتم نشد 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️