2777
2789
عنوان

بنظرتون این اندام چطوریه عکس پوشیده میزارم خانوما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیس ولی خیلی لاغری

کجاش لاغره هیکلش پره حتما باید چربی آویزون باشه مثل گوسفند؟🤢

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اندامت عالیه گوگولی

گفتم برم باشگاه تو پر شم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بالا تنت کوچیکه

اره ولی کاریش نمیشه کرد 😂😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اسی من یکم ازت توپر ترم ولی الان تو رژیمم چند هفتس

موفق باشی 💗💗💗

اسی دقیقا همسن منی

هیکلت دخترونه و خیلی خوبه 

ازین پرترشی خیلی زنونه و بدفرم میشی باشگاه رو برای سلامتی و خوش فرم نگه داشتنت برو نه برای افزایش وزن❤

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اسی دقیقا همسن منیهیکلت دخترونه و خیلی خوبه ازین پرترشی خیلی زنونه و بدفرم میشی باشگاه رو برای سلامت ...

باشه عزیزم مرسی  

اره دقیقا بلخره آدم باید خودشو دوست داشته باشه من خودم مخالف عمل و این چیزام