الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربطی واقعیتش به تعهدی نداره چون پزشکی تعهدی به من نظر من ارزشی نداره شما پزشکی دولتی آزاد نگاه کنید خیلی از بچه ها با دوهزار و سه هزار نتونستن بیارن چرا چون امسال به شدت سهمیه ای داشتیم
عزیزم اشتباه انتخاب رشته کردی لابد همکلاسی خودم با رتبه ۲۸۰۰ منطقه دندون دانشگاه آزاد خوراسگون قبول ...
خانم من دارم حرف از دولتی میزنم و من دوساله مشاورم شما امسال پزشکی و دندان پزشکی با رتبه دو هزار دولتی نمیاوردن و آزاد هم تهران و شهر های خوب نمیتونستن بزنن و باید بهتون بگم که آنقدر انصرافی از دانشگاه داریم بخاطر هزینه بله ظرفیت های دانشگاه آزاد هست و حتی نصفی از بچه ها تو ذخیره هستند
من خودم دولتی روزانه م اره خیلی تعداد کم تر دارن روزانه برمیدارن ولی قبلا که تعهدی نبود روزانه خیلی ...
خب روزانه بخاطر آزاد ظرفیت کم کرده چون اصلا تعهدی جدا هست چرا چون شما تعهدی برای دولت هستید و در مراکزی که میگه باید کار کنید خیلی مواقع برای ارتش با نیرو انتظامی هست که فوق العاده بد هست