2777
2789
عنوان

ظرفیت پزشکی امسال زیادی نرفته بالا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم کنکور میداد قبول میشد تاپیک اخرم راجب همینه

بعد دانش آموزی که با سه هزار نتوانسته پزشکی دندون دولتی بیاره رو حساب نمیکنید ؟! و حتی امسال باید بگم بیشترین تعداد سهمیه ای داشتیم 

وای امسال فقط قصاب محله ی پزشکی قبول نشده🤣🤣🤣بعد میان میگن نه ببین تو حسودی می‌کنی🤣ماهایی که چهار ...

نمی‌دونم چجوری داری حساب می‌کنی ولی امسال با دوهزار هم نتونستن پزشکی دانشگاه دولتی بیارم! بخاطر افزایش سهمیه ای 

دقیقا ظلمه

ربطی واقعیتش به تعهدی نداره چون پزشکی تعهدی به من نظر من ارزشی نداره شما پزشکی دولتی آزاد نگاه کنید خیلی از بچه ها با دوهزار و سه هزار نتونستن بیارن چرا چون امسال به شدت سهمیه ای داشتیم 

نمی‌دونم چجوری داری حساب می‌کنی ولی امسال با دوهزار هم نتونستن پزشکی دانشگاه دولتی بیارم! بخاطر افزا ...

عزیزم اشتباه انتخاب رشته کردی لابد 

همکلاسی خودم با رتبه ۲۸۰۰ منطقه دندون دانشگاه آزاد خوراسگون قبول شد 

( خودم رتبه و کارنامه شو دیدم چون استوری کرده بود)

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ربطی واقعیتش به تعهدی نداره چون پزشکی تعهدی به من نظر من ارزشی نداره شما پزشکی دولتی آزاد نگاه کنید ...

من خودم دولتی روزانه م اره خیلی تعداد کم تر دارن روزانه برمیدارن ولی قبلا که تعهدی نبود روزانه خیلی ظرفیت بیشتری داشت 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

عزیزم اشتباه انتخاب رشته کردی لابد همکلاسی خودم با رتبه ۲۸۰۰ منطقه دندون دانشگاه آزاد خوراسگون قبول ...

خانم من دارم حرف از دولتی میزنم و من دوساله مشاورم شما امسال پزشکی و دندان پزشکی با رتبه دو هزار دولتی نمیاوردن و آزاد هم تهران و شهر های خوب نمیتونستن بزنن و باید بهتون بگم که آنقدر انصرافی از دانشگاه داریم بخاطر هزینه بله ظرفیت های دانشگاه آزاد هست و حتی نصفی از بچه ها تو ذخیره هستند 

من خودم دولتی روزانه م اره خیلی تعداد کم تر دارن روزانه برمیدارن ولی قبلا که تعهدی نبود روزانه خیلی ...

خب روزانه بخاطر آزاد ظرفیت کم کرده چون اصلا تعهدی جدا هست چرا چون شما تعهدی برای دولت هستید و در مراکزی که میگه باید کار کنید خیلی مواقع برای ارتش با نیرو انتظامی هست که فوق العاده بد هست 

م