2777
2789

نمیدونم چیکارکنم بدنم مور مور میشه و مغزم خالی شده یکساعته شیر میخوره و تامیخابه میزارمش دوباره گریه میکنه چیکارکنم رازیانه وقطره شیرافزاام میخورم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ازکجابفهمم شیرم خوبه وقتی سینه روفشار میدین چن قطره شیر بیاد یعنی خوبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا رفلاکس پنهان داره 

شما ختنه کردی آقا پارسا گل رو؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ازکجابفهمم شیرم خوبه وقتی سینه روفشار میدین چن قطره شیر بیاد یعنی خوبه

شیر آبکی قوه نداره باید خرما و آبگوشت و کلاب و سویق سنجد بخوری شیرت چرب بشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
احتمالا رفلاکس پنهان داره شما ختنه کردی آقا پارسا گل رو؟

سلام عزیزم اره ختنه اش کردم چن روز پیش

رفلاکس پنهان چجوریه سیر نمیشه؟

ببین وقتی شیرخشک میدم سیر میشه ها

مبارکه چن روزشه

ممنون عزیزدل ۴۷ روزشه

رفلاکس داره؟بالا نمیاره؟پستونک نداره؟

پستونک داره چرا یوقتایی میخوره

رفلاکس همون بالااوردنه دیگ درسته همیشه بالانمیاره ی روزایی بالامیاره

اصلا ربطی به میزان و حجم شیرت نداره .. مهم چرب بودن و کیفیتش هست ... منم از ۴ماهگی شیرخشک کمکی دادم بهش چون تا خود صبح میک میزد سیر نمیشد ... بعدشم چند روز وقت بذار عادتش بده به پستونک .. واقعا عالیه ..‌ بعضی بچه هام سیرن ولی با میک زدن ارامش دارن ..‌ پستونک اون ارامشو میده بهش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
سلام عزیزم اره ختنه اش کردم چن روز پیشرفلاکس پنهان چجوریه سیر نمیشه؟ببین وقتی شیرخشک میدم سیر میشه ه ...

به سلامتی جانم

من امروز ختنه کردم تازه🙃 اینقدر که همسر گرامیم سخت گیره 

نه سیر نمیشه عشق مکیدن داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیر آبکی قوه نداره باید خرما و آبگوشت و کلاب و سویق سنجد بخوری شیرت چرب بشه

شیرم آبکیه؟ 

میخورم باورکن اینارو

شیر افزا و رازیانه فقط حجم شیرو‌زیاد میکنه ولی شیرت مرق نداره دواش فقط بادامه 

هر روز دو بار یک قاشق غذاخوری بادام اسیاب شده رو با یک شاخه نبات و اب جوش بخور روز سوم میبینی که هم زود میخوبه هم نفخش کمتره هم بیشتر میخوابه

اصلا ربطی به میزان و حجم شیرت نداره .. مهم چرب بودن و کیفیتش هست ... منم از ۴ماهگی شیرخشک کمکی دادم ...

ازکجا بدونم شیرم چربه یانه

پستونکم میخوره ولی حس میکنم الان سیر نمیشه ک ول نمیکنه