2777
2789

من وقتی تو محل کارم میبینم کسی بهم سلام نمیده بی احترامی حسابش میکنم خیلی ناراحت میشم چند روز اعصابم خورد میشه خوب چه علتی داره آدم خودشو میزنه به اون راه چشم تو چشم نگاه میکنن جواب سلامم نمی‌دن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂دقیقا میبینم همین موجود یادم میفتع صد رحمت به گاو😒😂

پس ناراحت نشو اینجور تصورشون کن اون لحظه😁

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
منم فکرم چندروز درگیر میشه هروقتم یادش میوفتم حرص میخورم امااااا من بی نهایت کینه ایم انقدر تلافی می ...

آره منم اینحوریم دیگه خیلی بده من چقدر تلافی میکنم بازم طرف آدم نمیشه

سلام بکن ولی منتظرجواب نباشمن سرکلاس میرفتم اصلن نگاه نمیکردم کی برام پانمیشهیکی یه روزتومتروگفت مثل ...

چه خوب گفتین من خودمم همین عقیده رو دارم ولی ناخودآگاه اعصابم خراب میشه حرص میخورم منم همین کارو میکنم سعی میکنم از حاشیه دور باشم 

شایدچون آقاس میخوادشمامعذب نباشی

حتی اگه اینم نیس

شمااینطوری فکرکن

قصه زندگی راخودمون میسازیم

پس بگوحتمن نمیخوادمن معذب باشم

احترامتوبدون توقع بزار

حداقل سی سال بایدادمای مختلف ببینی

قصه خوب بسازعزیز

شایدچون آقاس میخوادشمامعذب نباشیحتی اگه اینم نیسشمااینطوری فکرکنقصه زندگی راخودمون میسازیمپس بگوحتمن ...

آره عزیزم درست میگی واقعا آدمای مختلفی هستند آدم تعجب میکنه از رفتار هر کدوم باید عادت بشه وگرنه خیلی اذیت میشم 

یه سوال دیگه از شما بپرسم که خیلی خوب جواب میدید با همکارای خانم چطور باشم زیاد صمیمی نشم بهتره؟صمیمی شدنی خیلی از احتراما حفظ نمیشه چون با یکی صمیمی شدم خیلی بد شده نمیتونم هم بهم سرد بشم چیکار کنم 

آره عزیزم درست میگی واقعا آدمای مختلفی هستند آدم تعجب میکنه از رفتار هر کدوم باید عادت بشه وگرنه خیل ...

خواهرعزیزباهمکارای خانم هم محترمانه بدون صمیمیت وصحبت غیرکاری نکن 

تجربه نشون داده بهترین دوست خانواده س

یاخودت باخودت دوست باش

رازدلتوبه خانمانگوشده روکاغذبنویس بعدپاره کن ولی به کسی نگو

اگه مشکل داشتی فقط مشاورووکیل

درمحیط کارطبق قوانین باچاشنی احترام باش عزیز

خواهرعزیزباهمکارای خانم هم محترمانه بدون صمیمیت وصحبت غیرکاری نکن تجربه نشون داده بهترین دوست خانواد ...

درسته اولین تجربه ام از محل کار بود الان تازه فهمیدم چقدر محیط کار سمی هستش مخصوصا جو بین خانوما واقعا ممنونم ازت