2777
2789
عنوان

تجربیات ختنه با حلقه

220 بازدید | 5 پست

شب همگی بخیر

پسرم پنج ماهه هست و امروز براش انجام دادیم

برای مراقبت های بعد از ختنه ممنون میشم راهنمایی کنید 

و اینکه حدودا چند روز طول میکشه تا خوب بشه 

بعد از ادرار کردن اول باز هم سوزش داره تو هر سری دفع؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مبارک باشه عزیزم ، ببین تا 24 ساعت اول حتی نذار دو ثانیه گریه کنه 

بچه وقتی زیاد گریه می‌کنه اندام تناسلی حالت نعوظ پیدا می‌کنه و اون قسمت به جای اینکه جوش بخوره زخم تازه میشه و همین باعث میشه خوب شدنش و به همون نسبت افتادن حلقه طول بکشه ، پس 24 ساعت فقط نذار گریه کنه 

ببرش توی ماشین بگردونیدش توی ماشین بخوابه همینو رعایت کنی تمومه 

پماد و اینا هم که حتما میزنی براش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مبارک باشه عزیزم ، ببین تا 24 ساعت اول حتی نذار دو ثانیه گریه کنه بچه وقتی زیاد گریه می‌کنه اندام تن ...

عصری خیلی گریه کرد طفلکی 

ولی از این به بعد چشم نمیذارم گریه طولانی مدت کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصری خیلی گریه کرد طفلکی ولی از این به بعد چشم نمیذارم گریه طولانی مدت کنه

آفرین نذار دیگه گریه کنه ماشین خوراکشه من بچه رو بغل گرفتم با بیست تا سرعت توی یه خیابون سنگ فرش که هی تکون میخورد حرکت میکردیم اینو پرستار بهم گفت خدا خیرش بده واقعا جواب داد 

بعد می‌گفت بعضیا پوشک رو شل می‌بندن این هم اشتباهه 

بالای اندام تناسلی بچه رو با دست به سمت پایین بیاری خود اندام بدون اینکه نیاز باشه بهش دست بزنی میاد پایین بذار پایین باشه بعد پوشک یک سایز کوچیکتر بگیر اگه نداری همین پوشک که سایزش هست رو محکم ببند اندام تناسلی حرکت و سایش نداشته باشه توی پوشک 

برای پسر من فکر کنم چهار پنج روزه افتاد البته پسر من یک ماهش بود ختنه ش کردیم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آفرین نذار دیگه گریه کنه ماشین خوراکشه من بچه رو بغل گرفتم با بیست تا سرعت توی یه خیابون سنگ فرش که ...

مرسی جانم بابت تجربیات عالیت حتما حتما استفاده میکنم ازشون

مرسی جانم بابت تجربیات عالیت حتما حتما استفاده میکنم ازشون

قربونت عزیزم 🌹