2777
2789
عنوان

خیانت🖤

249 بازدید | 14 پست

ما هیچ وقت متوجه نمیشیم

که آدما بعد از خیانت(دیدن) چه قدر تغییر میکنن

تجربش کردی؟

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت بخشش نداره 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

اتفاقا امروز دیدم برای بار چندم 

زن همسایمون شوهرش و لچه اش که نیرن سر کار پسر میاره صدای تخت خوابشونم بلنده. شوهره هم همینجوری تو کار پیچه. واقعا با دیدن این خانواده دیگه ادم سابق نیستم. دختره هم دبیرستانیه عصر به عصر با سروریخت ارا بیراه شده وله تا شب 

ضربه روحی خیانت معادل تجاوز به یه بچه ۷ ساله هست

💔

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

اتفاقا امروز دیدم برای بار چندم زن همسایمون شوهرش و لچه اش که نیرن سر کار پسر میاره صدای تخت خوابشون ...

چه وضعیت اسفناکی

ضربه روحی خیانت معادل تجاوز به یه بچه ۷ ساله هست

سوسماس ... یه طوری میگی انگار هفت سالگی تجاوز شده بهت چهل سالگی خیانت دیدی ... قیمه رو نریز ماستا حالا درسته خیلی وقیحانه سخته ولی دیگه این مقایسه خیلی خیلی خیلی واخخخخ

سوسماس ... یه طوری میگی انگار هفت سالگی تجاوز شده بهت چهل سالگی خیانت دیدی ... قیمه رو نریز ماستا حا ...

سسشر نگو عزیزم 

معلومه خودت این کاره ای که انقد بهت برخورده🙂‍↕️

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

واقعا حال بهم زنه چرا باید اینا ور دل من باشن بخدا خودم کم درد و غم دارمو دنیام سیاهه اینام جلوم اه

🥴

اگه عاشق اون طرف باشی و بهش اعتماد کامل داشته باشی 

و برای زندگی مشترک و رابطه تلاش زیادی کرده باشی وقتی خیانت میبینی دردش مثل از دست دادن یه عزیز زندگیت است 

همش میخوای خودتو قانع کنی که نه اشتباه می‌کنی نه دوست داره و میخوای قانع بشی 

واقعا انگار عزادار شدی و تو شوک فرو میری

نفس نمیتونی بکشی و دیگه هیچ وقت آدم سابق نمیشی 

درد خیانت همیشه همراهت است 

اعتمادی که رفته تا آخر عمر فکر نمیکنم حتی با بهترین آدم هم بری تو رابطه دوباره برگرده

بماند اعتماد به نفسی که از بین می‌ره و کلی مقایسه سراغت میاد و کلی حس بد

دختر چشم آبی مورد💖