2777
2789

من یه مدت پرخاشگری زیاد کردم اونم بیشتر به مامانم که خو خدا اخطار داده در موردش

خیلی پشیمونم عین سگ انگار عقلمو از دست داده بودم بعد کنکور خیلی فشار روانی روم بود وحشی شده بودم منم اخلاقم خیلی بده

الان قیافم مثل قبل نیست یه حالت خشن و دعوایی به خودش گرفته اونروز یکی از آشنا ها دید و دقیقا گفت دعوا کردی؟

ممکنه بخاطر گناهیی که کردم باشه یعنی میشه مثل قبل بشه؟البته اون دوران جنگم شدید استرس گرفتم یعتی استرس وحشتناکی  که تو این ۶ ماه کشیدم تو عمرم بی سابقه بود شبا از شدت فکر می‌میپردیم و یه حالت دیوونگی بهم دست میداد

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

آروم باش نفس عمیق بکش سعی کن لبخند بزنی دوباره خوب میشی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه الان پشیمونی کافیه.منم یه زمانی مثل شما بودم کم کم رو خودم کار کردم کمتر عصبانی میشم احساس میکنم چهرم مهربونتر و روشن تر شده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من افسردگی تو صورتم اثر میذاره چشام نیمه باز ابروها چسبیده به خط پلک، پلک افتاده، شبیه مرده متحرکا میشم مجبورم ماسک بزنم حوصله یه مشت نفهم ندارم هی بپرسن چته چرا ناراحتی

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

کلا پرخاشگری و عصبانیت خوب نیست سعی کن این عادت بد رو ترک کنی

ولی روی چهره تاثیر بزاره فکر نکنم ولی روی روح و روان تاثیر میزاره بشدت روی خودت کار کن

و با والدینت مهربون باش و به درستی برخورد کن عزیزم 

بله خشم و چهره تاثیر داره

آره 

ممکنه بعد از اینکه اخلاق آدم خوب بشه دوباره قیافش بهتر شه؟

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

آروم باش نفس عمیق بکش سعی کن لبخند بزنی دوباره خوب میشی

خیلی ناراحتم صورتم قشنگ تابلوئه که اخلاقم بده خودشم یهوویی تغیر کرده و چاق هم شد چشمامم ریز شد

آره ممکنه بعد از اینکه اخلاق آدم خوب بشه دوباره قیافش بهتر شه؟

صد در صد.یکی ازچیزایی که باعث میشه اخلاقت درست شه اینه حتما برا نماز صبح بیدار شی موقع بین الطلوعین بیدار باش و برو حیاط تا میتونی نفس عمیق بکش.خود به خود کل روز رو آروم میشی و آرامش خواهی داشت

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

همینکه الان پشیمونی کافیه.منم یه زمانی مثل شما بودم کم کم رو خودم کار کردم کمتر عصبانی میشم احساس می ...

از مامانت معذرت خواستی ؟ من خیلی خجالت میکشم 

زیبا تر چی؟منظورم اینکه من قبلا غبغب نداشتم یا چشمام معمولی بود الان افتاده و شل شده اونم تو این ۶ ماه اینطوری شد حتی ابروهام حالت اخم پیدا کرده 

اعتقاد ندارم سعید حنایی قیافش معصوم بود ولی قاتل زنجیره ای بود

منم اطرافم آدمایی دیدم ک چهرشون نورانی ولی ذات پلیدی دارن بالعکس ی دوست داشتم دوران دانشگاه بسیارخانم متدین ولیکن صورتش نورانی نبود اون قلبش نورانی بود 

من از وقتی با یه سری کات کردم و هی دورهمی نمیرم با اینا و حرف های منفی گوش نمی‌کنم و تو فکر های سمی ...

اره حالت روحی تو چهره تاثیر داره 

من واقعا نگرانم صورتم همینجوری بمونه انگار پژمرده شده حالت عصبی و خشمگین شل و آویزون زیر چشمام خط افتاده روی گونم

اعتقاد ندارم سعید حنایی قیافش معصوم بود ولی قاتل زنجیره ای بود

اره قیافش مظلوم نه ولی معمولیه

نمیدونم اما دیدم بیشتر آدما اخلاقشون غالب چهرشون میشه