2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بفرما

سلام عزیزم ، معذرت می‌خوام این رو میگم 

من امروز به دلایلی شلوارم به ادرار نجس شد و نجاست به مانتو هم منتقل شد ، بعد مجبور بودم سوار ماشین بشم سعی کردم یه چیزی مثل پارچه زیرم بزارم حالا نمی‌دونم قشنگ تونسته پوشش بده یا نه 

ولی یه تیکه از لباسم روی صندلی افتاده بود که بغل مانتمه نمی‌دونم این قسمت نجس شده بوده یا نه ، (بعد میگن به مقدار رطوبت هم بستگی داره ، میزان رطوبت هم نمی‌دونم) 

بعد موقع پیاده شدن فکر کنم مانتوم با ماشین برخورد کرد الان باید چیکار کنم ماشین حالت سرویس داشت یعنی میشناسمش ولی واقعا نمیتونم بهش بگم این قضیه رو 

ببخشید طولانی شد

بپرس عشقم

من امروز به دلایلی شلوارم به ادرار نجس شد و نجاست به مانتو هم منتقل شد ، بعد مجبور بودم سوار  ماشین بشم سعی کردم یه چیزی مثل پارچه زیرم بزارم حالا نمی‌دونم قشنگ تونسته پوشش بده یا نه
ولی یه تیکه از لباسم روی صندلی افتاده بود که بغل مانتمه نمی‌دونم این قسمت نجس شده بوده یا نه ، (بعد میگن به مقدار رطوبت هم بستگی داره ، میزان رطوبت هم نمی‌دونم)
بعد موقع پیاده شدن فکر کنم مانتوم با ماشین برخورد کرد الان باید چیکار کنم ماشین حالت سرویس داشت یعنی میشناسمش ولی واقعا نمیتونم بهش بگم این قضیه رو
ببخشید طولانی شد

اینجا بپرس قشنگم

من امروز به دلایلی شلوارم به ادرار نجس شد و نجاست به مانتو هم منتقل شد ، بعد مجبور بودم سوار  ماشین بشم سعی کردم یه چیزی مثل پارچه زیرم بزارم حالا نمی‌دونم قشنگ تونسته پوشش بده یا نه
ببخشید طولانی شد

بله جونم عزیزم

ببخشید طولانی شد

سلام عزیزم ، معذرت می‌خوام این رو میگممن امروز به دلایلی شلوارم به ادرار نجس شد و نجاست به مانتو هم ...

عزیزم در مورد نجاست باید بگم ک نجاست ب عینه

ینی باید ببینی ک نجس شده با حس کردم واینا قابل استناد نیس

اما در مورد ماشین خب حق الناسه نمیشه نادیده گرفت ک

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

عزیزم در مورد نجاست باید بگم ک نجاست ب عینهینی باید ببینی ک نجس شده با حس کردم واینا قابل استناد نیس ...

چطوری باید می‌دیدم آخه ؟ 

آخه هر جا میخونم میگه اگر مطمئن نیستی نجس شده حکم به طهارته ، ولی بخدا نمی‌دونم آخه چی باید بگم دارم دیوونه میشم