2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو صورتت خال داری 😧

عزیزم برمیگرده ؟ حدودا کی ؟ 

ممنونم عزیزم🩵🫂✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

از رفیق جماعت زیاد زیاد شانس نیاوردی کلا حس میکنم قبللهم یه رفیق حسود داشتی

دقیقا ایندفعه چی میشه بنظرت

عزیزم سرکار برام خوب میگذره؟ رفیق خوب پیدا میکنم؟

پسرا روم کراش میزنن؟

عزیزم سرکار برام خوب میگذره؟ رفیق خوب پیدا میکنم؟پسرا روم کراش میزنن؟

۱ سوال اولت اینکه بستگی داره کارت رو با علاقه ات انتخاب کردی یا نه و اینکه آدم رو مخ همکارت نباشه خوش میگذره

سوال ۲ سرکار جای رفیق و دوست پیدا کردن نیستم سیاست کاری یاد بگیر و همون اول کاری پته خانوادگی ت رو نریز رو آب

مورد آخر : اینم بستگی داره تایپشون باشی یا نه

از عقلم کمک گرفتم نیاز به حس شیشی نداش

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

بپرس عزیزم جواب میدم

سلام علیکم شخصیتم چیه؟بچه دخترخالم چیه و حروف اسمیش؟👀😁

@صندی‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

بپرس عزیزم جواب میدم

اوکی ولی پروفایلت دل میبره😂😊

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

۱ سوال اولت اینکه بستگی داره کارت رو با علاقه ات انتخاب کردی یا نه و اینکه آدم رو مخ همکارت نباشه خو ...

ممنونم عزیزم

حالا میشه از حس شیشتم کمک بگیری جوابمو بدی باز😁❤️