2777
2789

میخوام باهاشون مشاوره بردارم در ظاهر که اوکیه شرایط هم خوبه هزینه هم خوبه ولی خانواده میگه بیشتر تحقیق و اینا خواستم بدونم کسی رفته ؟تا حالا مشاوره برداشتین باهاشون؟گاماس 20 چطور ؟کدومش بهتره سیب ترش یا گاماس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شانسیه ک مشاور خوب گیرت بیاد

تو تابستون خوب کار میکردم الان توپاییز  واقعا سختمه با مدرسه خیلی سخت شده بعضی رزا نمیتنم بین مدرسه و تستا و کلاس بیرونم اون ارتباط درسته رو بگیرم گفتم تا سال تحصیلی خیلی زیاد نرفته جلو یجور حل کنم

من اینجا دیدم که خیلیا از سیب ترش انتقاد کردنواسم عجیبه که پس چطور اون همه قبول دندان و پزشکی داشتن

چیا گفتن؟آره دیدم کلی قبولی همین امسال دادن کارنامه هاشون هم موجوده تازه 3 روز بعد مشاوره میتونیم بازگشت وجه بزنیم و پولو کامل برمیگردونن خودشم ماهیی 987 تومن مشاور قبلی من ماهیی 2 تومن میگرفت و واقعا آشغال به تمام معنا بود

چیا گفتن؟آره دیدم کلی قبولی همین امسال دادن کارنامه هاشون هم موجوده تازه 3 روز بعد مشاوره میتونیم با ...

کلی میگفتن که سیب ترش افتضاحه 

من از وقتی که کتابای ماز رو تخریب کرد، از چشمم افتاد

اهان خب بگرد دنبال مشاور خوب

والا مشاور قبلیم هم همه میگفتن خوبه ولی واقعا افتضاح بود کلا میدونی بستگی به خود طرف داره ممکنه تو با مشاور رتبه یک مشاوره برداری و نتونی نتیجه بگیری ولی با یکی مشاوره برداری که انچنان مطرح نباشه ولی بهترین نتیجه رو بگیری بستگی به خود آدم داره که بتونه اون ارتباط رو بگیره یا نه 

کلی میگفتن که سیب ترش افتضاحه من از وقتی که کتابای ماز رو تخریب کرد، از چشمم افتاد

وا چرااا ماز که خیلی خوبه من خودم ماز میرم واقعا پرفکت تر ازش ندیدم

وا چرااا ماز که خیلی خوبه من خودم ماز میرم واقعا پرفکت تر ازش ندیدم

اون که آره، شکی نیست

منظورم کتاب های QB هست

مثلا من زیستش رو زدم، واقعا تستای خوبی داشت

مردوخی انگار جنی شده بود، میگفت افتضاحه و باهاش وقتت رو تلف میکنی و..😂

اون که آره، شکی نیستمنظورم کتاب های QB هستمثلا من زیستش رو زدم، واقعا تستای خوبی داشتمردوخی انگار جن ...

انصافا برای کیوبی سر دست میشکندن خود دوست من سال قبل دوازدهم بود بود نتونست تو تایم اول بخره یجور داشت گریه میکرد اصلا کسی نخواد بخره نمیشه استادا از ان تکلیف میدن واجبیه انصافا قیمتش خیلی خوبه