میخوام باهاشون مشاوره بردارم در ظاهر که اوکیه شرایط هم خوبه هزینه هم خوبه ولی خانواده میگه بیشتر تحقیق و اینا خواستم بدونم کسی رفته ؟تا حالا مشاوره برداشتین باهاشون؟گاماس 20 چطور ؟کدومش بهتره سیب ترش یا گاماس؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تابستون خوب کار میکردم الان توپاییز واقعا سختمه با مدرسه خیلی سخت شده بعضی رزا نمیتنم بین مدرسه و تستا و کلاس بیرونم اون ارتباط درسته رو بگیرم گفتم تا سال تحصیلی خیلی زیاد نرفته جلو یجور حل کنم
من اینجا دیدم که خیلیا از سیب ترش انتقاد کردنواسم عجیبه که پس چطور اون همه قبول دندان و پزشکی داشتن
چیا گفتن؟آره دیدم کلی قبولی همین امسال دادن کارنامه هاشون هم موجوده تازه 3 روز بعد مشاوره میتونیم بازگشت وجه بزنیم و پولو کامل برمیگردونن خودشم ماهیی 987 تومن مشاور قبلی من ماهیی 2 تومن میگرفت و واقعا آشغال به تمام معنا بود
والا مشاور قبلیم هم همه میگفتن خوبه ولی واقعا افتضاح بود کلا میدونی بستگی به خود طرف داره ممکنه تو با مشاور رتبه یک مشاوره برداری و نتونی نتیجه بگیری ولی با یکی مشاوره برداری که انچنان مطرح نباشه ولی بهترین نتیجه رو بگیری بستگی به خود آدم داره که بتونه اون ارتباط رو بگیره یا نه
اون که آره، شکی نیستمنظورم کتاب های QB هستمثلا من زیستش رو زدم، واقعا تستای خوبی داشتمردوخی انگار جن ...
انصافا برای کیوبی سر دست میشکندن خود دوست من سال قبل دوازدهم بود بود نتونست تو تایم اول بخره یجور داشت گریه میکرد اصلا کسی نخواد بخره نمیشه استادا از ان تکلیف میدن واجبیه انصافا قیمتش خیلی خوبه