بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 عنوان ترک اعتیاد رفتاری😑✌🏻 63 بازدید | 11 پست سلام به همگی، منو یه دوستی وابسته به مبایل شدیم از کار و زندگی افتادیم گفتیم از صبح تا وقت بیدار شدن تا پنج عصر و یک ساعت قبل خواب مبایل دست نگیریم مگر برای کار ضروری خلاصه اگر خواستید به ما ملحق شوید خوش اومدید💞@آبنباتی70 تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت 1404/07/21 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5144 کمپ من کجااااست؟ لایک ندوست😌🙆🏻♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!
بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 کمپ من کجااااست؟ 😂😅 تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 بله😁این کمپ برگشت نداره سلام خوبی، پروژه پر از شکست بوداز هفت ربع کم بیدار شدم تا الان چهار ساعتو نیم مبایل دستم بود که سه چهارم این زمان سایت بودم🤦🏻♀️تو چیکار کردی؟ تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
آبنباتی70 عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 4718 سلام خوبی، پروژه پر از شکست بوداز هفت ربع کم بیدار شدم تا الان چهار ساعتو نیم مبایل دستم بود که سه چ ... منم شکست خوردماز ساعت ۶ تا ۱۱ دستم نگرفتم بعدش ریگه نتونستم و تا ساعت ۴ دستم بول بعد کنار گذاشتم. تا الان
بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 برا آموزشگاه زبان : کانون زبان ایرانیان ممنون، خودتون مدرک گرفتید ؟ واقعیت من دوره ی فشرده نیاز دارم ولی کانون فکر کنم چهار سالی طول بکشه و اینکه مگه ثبت نام آنلاین هم داره؟ تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
arthurorgan عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 1394 ممنون، خودتون مدرک گرفتید ؟ واقعیت من دوره ی فشرده نیاز دارم ولی کانون فکر کنم چهار سالی طول بکشه و ... کانون فشرده نبستولی من خودم ۲ ترم خوندم آنلاین و بعد حضوری رفتم کلاس من توی تقریبا دوران بعد از کرونا رفتم آنلاین داشتن الان هم فکر کنم داشته باشن
بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 کانون فشرده نبستولی من خودم ۲ ترم خوندم آنلاین و بعد حضوری رفتم کلاس من توی تقریبا دوران بعد از کرون ... ممنون عزیزم ولی من نیاز دارم دوساله به یه سطح خوبی برسم 😩مرسی که وقت گذاشتی تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
arthurorgan عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 1394 ممنون عزیزم ولی من نیاز دارم دوساله به یه سطح خوبی برسم 😩مرسی که وقت گذاشتی حضوری بری که بهترهاگه اصفهانی هستی تا یه موسسه بهم بگم حضوری بری واقعا خوب بود من داداشم رفت واقعا نتیجه گرفت
بانو_آناهیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6821 حضوری بری که بهترهاگه اصفهانی هستی تا یه موسسه بهم بگم حضوری بری واقعا خوب بود من داداشم رفت واقعا ... نه عزیزم اصفهانی نیستم...رفت و آمد یکم برام مشکله چون بیشتر برای کنکور میخوام و بحثم ترجمه هست تا صحبت کردن تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت