2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد رفتاری😑✌🏻

63 بازدید | 11 پست

سلام به همگی، منو یه دوستی وابسته به مبایل شدیم از کار و زندگی افتادیم گفتیم از صبح تا وقت بیدار شدن تا پنج عصر و یک ساعت قبل خواب مبایل دست نگیریم مگر برای کار ضروری 

خلاصه اگر خواستید به ما ملحق شوید خوش اومدید💞

@آبنباتی70‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله😁این کمپ برگشت نداره

سلام خوبی، پروژه پر از شکست بود

از هفت ربع کم بیدار شدم تا الان چهار ساعتو نیم مبایل دستم بود که سه چهارم این زمان سایت بودم🤦🏻‍♀️

تو چیکار کردی؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خوبی، پروژه پر از شکست بوداز هفت ربع کم بیدار شدم تا الان چهار ساعتو نیم مبایل دستم بود که سه چ ...

منم شکست خوردم

از ساعت ۶ تا ۱۱ دستم نگرفتم بعدش ریگه نتونستم و تا ساعت ۴ دستم بول بعد کنار گذاشتم. تا الان 

برا آموزشگاه زبان : کانون زبان ایرانیان

ممنون، خودتون مدرک گرفتید ؟ واقعیت من دوره ی فشرده نیاز دارم ولی کانون فکر کنم چهار سالی طول بکشه و اینکه مگه ثبت نام آنلاین هم داره؟

ممنون، خودتون مدرک گرفتید ؟ واقعیت من دوره ی فشرده نیاز دارم ولی کانون فکر کنم چهار سالی طول بکشه و ...

کانون فشرده نبست

ولی من خودم ۲ ترم خوندم آنلاین و بعد حضوری رفتم کلاس 

من توی تقریبا دوران بعد از کرونا رفتم آنلاین داشتن الان هم فکر کنم داشته باشن

کانون فشرده نبستولی من خودم ۲ ترم خوندم آنلاین و بعد حضوری رفتم کلاس من توی تقریبا دوران بعد از کرون ...

ممنون عزیزم ولی من نیاز دارم دوساله به یه سطح خوبی برسم 😩

مرسی که وقت گذاشتی

ممنون عزیزم ولی من نیاز دارم دوساله به یه سطح خوبی برسم 😩مرسی که وقت گذاشتی

حضوری‌ بری که بهتره

اگه اصفهانی هستی تا یه موسسه بهم بگم حضوری بری واقعا خوب بود من داداشم رفت واقعا نتیجه گرفت

حضوری‌ بری که بهترهاگه اصفهانی هستی تا یه موسسه بهم بگم حضوری بری واقعا خوب بود من داداشم رفت واقعا ...

نه عزیزم اصفهانی نیستم...

رفت و آمد یکم برام مشکله چون بیشتر برای کنکور می‌خوام و بحثم ترجمه هست تا صحبت کردن