2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بار بدترین رفتار رو کرد دلم طلاقت نیاورد خودم رفتم باهاش حرف زدم الان اگه بشه صد ...

عزیزم فک نکن فقط شوهر تو اینجوریه

شوهر منم همینه تازه بدترش 

خودش هیچ خانوادشم نزدیکن اونام میرن رو مخم یکسر میام اینجا دردودل میکنم پس ببین اکثر مردا همینن مشکلات اقتصادی و خستگی باعث میشه عصبی بشن و دیوار از ما کوتاهتر نی میان سر ما خالی میکنن تو قوی باش کم نیار و اینکه اگه بچه داری نذار متوجه بشه حالت بده و اینکه نتیجه حال خرابی میشه ریزش مو تپش قلب سردرد و معده درد پس اهمیت نده 

ذات بعضی از زنا اینکه بچشون تا تو خونه خدشونه  از گشنگی میمیرن بعد انتظار دارن عروس هر روز جلو پسرشون بهترین غذا هارو بزاره ..  بعد ک عروس میارن تازه یادشون میفته باید حسودی کنن . تر بزنن تو زندگی پسرشون

چطور رفتار میکنی ؟غذا میدیر کوفت کنه ؟

من ۷ ساله ازدواج کردم یه بچه دارم....

اوایل که قهرمیکرد خیلی گریه میکردم میرفتم برا منت کشی

شوهرم خیییلی مغرور و چوسه

الان به یه ورمم نیس با پسرم مشغول میشم...آره مجبورم کارای روزانه رو انجام میدم غذا میپزم حتی سر یه سفره غذا میخوریم اما خیییلی مغروره منم برا همین باهاش حرف نمیزنم اونم همینطور

اگه شرایط جدایی داشتم حتما طلاق میگرفتم ازش

خونوادم حمایتگر نیستن ....

اگه میدونستم خونوادم هوامو دارن آشوب بپا میکردم ولی متاسفانه هوامو ندارن....مجبورم بسوزم و بسازم

الان یه هفته س چون خونه ننه ش نمیرم باهام قهره گفتم یه کلام نمیام دوس ندارم خونوادتو ببینم....

البته کلی هم باهام دعوا کرده به این راحتی نبوده

چرا همین بدوبیراه ها نمیری الان مستقیم ب خودش بگی

برا اینکه شوهرش احتمالا مثل شوهر من هاره....

شوهر من هیچی تو سرش نمیره حرف،حرف خودشه....

هرچقدر بهش میگم بیا منطقی با هم صحبت کنیم مشکلاتو حل کنیم

تو کله ش نمیره....

برا اینکه شوهرش احتمالا مثل شوهر من هاره....شوهر من هیچی تو سرش نمیره حرف،حرف خودشه....هرچقدر بهش می ...

این حرفا توجیه هست خودتون گیر نیارین، اینه ک میگی هار هس کلی لحظات خوب شاد داشتی و داری باهاش ،همون موقعه ک تو خوشی و عادی هستین باهم بحرفین ،چند جلسه هم برای رسیدن ب تکنیک ها حضوری مشاور خانواده

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

این حرفا توجیه هست خودتون گیر نیارین، اینه ک میگی هار هس کلی لحظات خوب شاد داشتی و داری باهاش ،همون ...

لابد مجردی، از زندگی متاهلی خبر نداری...

موقع خوشی خیلی باهاش حرف زدم گوشش بدهکار نیس

من تحصیلات دانشگاهی دارم اون دیپلم یه ذره درک و فهمش مشکل داره