2777
2789

دیگه چیزی نمونده برم سرکلاس واقعا وقتی میرم مدرسه حس میکنم مدرسه رو بیشتر از دانشگاه دوست دارم از طرفی حقوقم بیشتر میشه حالا هر چی باشه برای یه دختر مجرد کافیه به نظرم . ذهنم درگیر کار میشه کمتر بیکار میشم  خودمو با بچه ها مشغول میکنم  بچه ها رو خیلی دوست دارم اونا هم خیلی معلم رو دوست دارن اگه باهاشون خوب باشه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا راستشو بگم حداقل در مورد حقوق اشتباه میکنی 🚶🏻‍♀️حالا بقیه اش شاید درست باشه

نه واقعا اگه بخوای واقع بین باشی کافیه برای دختر مجرد و تنها 

تازه من خرج خوراکمم با پدرمه 

من دارم تو ی روستای ب شدت محروم خدمت میکنم

سال اولمه

دارم نابود میشم

عجیب سخته

عجیببببب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

منم همین فکرو میکردم

الان دو سه هفته‌س میرم مدرسه به اندازه یکسال سخت گذشته.

البته من مربی ام و نیاز به همکاری بچه ها هست، متوسطه دوم همکاری نمیکنن و متوسطه اول هم خیلی حرف میزنن و شیطونن

متاسفانه مدیر هم دیوونست و اخلاش تنده خیلی ازش انرژی منفی میگیرم، همش میترسم یه کاری رو اشتباه انجام بدم یا‌... بهم گیر بده دعوا را بندازه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️