فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 عنوان شعر بنویسید برام | مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 208 پست ... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1404/07/21 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 اره ....ت برا چی میخوای بخونی ؟ت ک دانشجویی منم... خب برای آزمون وکالت کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 آهان پس ندالی 🥲🤣نه نمیدم 🤣 چرا ندم آخه چنل عمومیه دیگه 😂 میخوای ببینیش؟ 😁😁دالممم😂آخه گفتی ۷۰ تا عضو.....اوهوم🥲 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 خب برای آزمون وکالت اهاااااا موفق باشی جناب وکیل😍 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 😁😁دالممم😂آخه گفتی ۷۰ تا عضو.....اوهوم🥲 عهههه میشه ببینمش ؟😂 تبادل چنل به چنل خب هرچی کمتر بهتر ... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 اهاااااا موفق باشی جناب وکیل😍 مرسییی همچنین 😅💚 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 عهههه میشه ببینمش ؟😂 تبادل چنل به چنل خب هرچی کمتر بهتر ... 😂😂ن شوخی کردم ندارم ....آخه چنل میخوام چ کار کنم ن مثل ت شاعرم ن کار خاصی میکنم 😂💔من ب زندگی خودم برسم،کافیه ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 مرسییی همچنین 😅💚 مچکر😍 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 😂😂ن شوخی کردم ندارم ....آخه چنل میخوام چ کار کنم ن مثل ت شاعرم ن کار خاصی میکنم 😂💔من ب زندگی خود ... عجبببب 😕 😂 😂 منم نداشتم ولی حس کردم خوبه داشته باشم 😂 من شعر از خودم نمیزاریم توش اولینش همینی بود که تو نوشتی خب لینک چنل رو چطوری بدم بهت ؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 عجبببب 😕 😂 😂 منم نداشتم ولی حس کردم خوبه داشته باشم 😂 من شعر از خودم نمیزاریم توش اولینش همینی ب ... اره ولی خوبه ک شعر هات رو بزار 😍😍خیلی،قشنگ بود نمیدونم ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 اره ولی خوبه ک شعر هات رو بزار 😍😍خیلی،قشنگ بود نمیدونم مرسی ازت که بهم انگیزه میدی 😊💚سعی میکنم بزارم ... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 مرسی ازت که بهم انگیزه میدی 😊💚سعی میکنم بزارم ... 😍😍حقیقت خیلی قشنگ بود شعرت....من شعرت رو ت دفترم نوشتم ...ی دفتر دارم مخصوص اینکه متن و نوشته های قشنگ رو وقتی میبینم ت دفترم مینویسم لینک چنل رو کجا میزاری ؟ ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 😍😍حقیقت خیلی قشنگ بود شعرت....من شعرت رو ت دفترم نوشتم ...ی دفتر دارم مخصوص اینکه متن و نوشته های ... حالا نوبت منه ذوق کنم 😂❤️بهم انرژی دادی ...بزار بهت درخواست بدم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8259 حالا نوبت منه ذوق کنم 😂❤️بهم انرژی دادی ...بزار بهت درخواست بدم 😍الهی حقیقته باو خیلی قشنگ بود🫠 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8139 😍الهی حقیقته باو خیلی قشنگ بود🫠 😊💚 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟