2777
2789
عنوان

مجردا بیاین براتون راه حل اوردم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 155 پست
ازدواج هیچی توش نیست کار کن مستقل شو

کار میکنم خونه و ماشینم از خودم دارم عجله ایی هم برای ازدواج ندارم حالا چیزی توش باشه یا نباشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ممنونم. نزدیک تر. اون اقا. ایشون چطور... خیلی به خداوند امیدوارم. اواخر چله ام هستم. اما اون اقا. فق ...

چه چله ای میخونید

عزیزم چله تا یک سال بعدش جا برای اجابت شدنش هست

همون امید بخدا دارید مطمئن باشید ناامیدتون نمیکنه

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چله ای میخونیدعزیزم چله تا یک سال بعدش جا برای اجابت شدنش هستهمون امید بخدا دارید مطمئن باشید ناا ...

شما بیشتر هم میتونید کمکم کنید. لطفا دریغ نکنید. خواهش میکنم ازتون.

زمان پریودی وضو بگیرید رو به قبله بخونید فقط دستتون به ایه های قران نخورهبعد از احزاب طه شروع کنید

یعنی چطوری طه شروع کنم 

دقیقا بعد از احزاب  طه بخونم تا ۴۰ روز ؟؟

یعنی دوتا رو باهم بخونم؟

میدونم گلم درکت میکنم چقدر سخته ولی همه اینایی که گفتی این دوست ۳۴ ساله منم خونده بود اخر سر اومد اح ...

انشالله به امید خدا شروع میکنم 

الهی به حق پنج تن حاجت روا شم 

شما هم حاجت روا شید الهی 

انشاالله که مشکلتون حل بشهحلال کنید اگه باعث رنجشتون شدم

ان شاءالله. مرسی عزیزم.

شما ببخشید با تندی حرف زدم.چون همه این کارها را انجام دادم و نتیجه ندیدم یکی میگه ناخوداگاه عصبانی میشم‌

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام عزیزم الان زمانش نیست به وقتش دوتا خواستگار خوب باهم میاد برات یکی کارمنده همون را انتخاب میکنی ...

سلام میشه برای منم بگید 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
انشالله به امید خدا شروع میکنم الهی به حق پنج تن حاجت روا شم شما هم حاجت روا شید الهی

الهی آمین 

خیلی دعام کن عزیزم ان شا الله حاجت روا بشی

کاربری دست ۳ نفره

یعنی چطوری طه شروع کنم دقیقا بعد از احزاب طه بخونم تا ۴۰ روز ؟؟یعنی دوتا رو باهم بخونم؟

ببین چهل روز مداوم پشت سرهم احزاب بعدش طه شروع کنید روز شروعش چک کنید قمر در عقرب نباشه، با خلوص نیت و تمرکز حتما اول و اخرش صلوات بفرستید نیت هم کنید

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .