2777
2789
عنوان

غیرت و حساسیت رو همسر یه چیز ذاتیه یا به خاطر دین و فرهنگ ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 18 پست
بیچاره شوهر من 😐😐بدبخت شوهر من اینجوری نیست به زور به دیگران دست میده 😂 من کلی داشتم میگفتم چون ی ...

چقدر خاله زنکی به همه کار داری 

تو که میگی امر و نهی نمیکنی پس چرا سرت تو زندگی بقیس 

چقدرم بی تربیتی راست میگن کافر همه را به کیش خود پندارد 

تو به بقیه توهین میکنی طلبکارم هستی گزارش بزن خودشیفته خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خاله زنکی به همه کار داری تو که میگی امر و نهی نمیکنی پس چرا سرت تو زندگی بقیس چقدرم بی تربیتی ...

توهین در برابر توهین کاملا کار حقیه توهین کردی بهت توهین کردم 

من فلسفی و عمیقم و دوست دارم ذات انسان رو کشف کنم 

به تو چه اخه 

فعلا تو سرت تو زندگیه منه پریدی به منم منم میزنم اسفالتت میکنم یه کلمه دیگه بی احترامی کنی پاره ت میکنم 

تو به من و شوهرم گفتی هول و هرزه منم به تو گفتم سلیطه

اگه تو سلیطه ای منم بلدم سلیطه تر از خودت رفتار کنم 

چه طور با بقیه با احترام حرف زدم ؟ 

هر کی با احترام حرف بزنه حقشه احترامه هر کس توهین کنه حقشه جواب بی احترامیشو بگیره

چقدر خاله زنکی به همه کار داری تو که میگی امر و نهی نمیکنی پس چرا سرت تو زندگی بقیس چقدرم بی تربیتی ...

منطقت فقط 😂 تو به من و شوهرم گفتی هرزه و هول و لق توهین نیست من به تو بگم سلیطه توهینه .

وقتی توهین میکنی منتظر شنیدنه توهینم باش منتظر نباش بوست کنن