2777
2789
عنوان

چطور به خانواده همسر ناراحتی مونو نشون بدیم که خودمونو کوچیک نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
به پدرت بگو به پدرش زنگ بزنه یه قرار بذاره بگه من و همسرم میخوایم بیایم حضورا در مورد برنامه این دوت ...

منتظرم چند وقت دیگه دعوتشون کنیم خونمون و مساله رو پدرم مطرح کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیرم خونشون هم هی پیام میدن زنگ میزنن که بیاااا بیااا نکنهه قهری باید بیایی و میرم هم دوسه روز ...

برای عید حتما تالار رزرو کن تا مجبور باشن ببرنت تا عید هم چیزی نمونده الکی روتو باز نکن ،چون به اینا می خوره باز عیدو بندازن سال بعد

برای عید حتما تالار رزرو کن تا مجبور باشن ببرنت تا عید هم چیزی نمونده الکی روتو باز نکن ،چون به اینا ...

برای بهمن ماه میخوام برم دنبال خونه و خونه رو بچینم ک مجبور شن عروسی بگیرن.ولی بازم تا بهمن برای من خیلی مونده...

برای بهمن ماه میخوام برم دنبال خونه و خونه رو بچینم ک مجبور شن عروسی بگیرن.ولی بازم تا بهمن برای من ...

دیگه داری خیلی عجول بازی در میاری یکم صبور باش چه خبره ،فکر کردی خونه خودت چه خبره همش کار کار،خونه پدر مادر بهترین جای دنیاس ،تا اونجا بیشتر جهار می خری پولی پس انداز می کنین فقط همه چی رو اوکی کن که نزنه زیرش

دیگه داری خیلی عجول بازی در میاری یکم صبور باش چه خبره ،فکر کردی خونه خودت چه خبره همش کار کار،خونه ...

اوهوم حق با شماست ولی نمیدونم چرا خسته شدم از شرایط.باید کمی صبر کنم.ممنون از راهنمایی تون