2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مریضیم خسته شدم فقط از خدا سلامتیم رو میخوام همین...

دندونام خرابن پول ندارم درستشون کنم همش درد میکنه 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

منم 🥲🥲این ور اون ور میرم چاره ای پیدا کنم نمیدونم برم تابلو فرش یاد بگیرم ببافم یا چیکار کنم بتونم ...

دلم شغل با درامد بالا میخواد 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

منم

منم هیچکدوم رو نتونستم درست کنم دو تاش انقدر خراب شدن که کلا افتادن تموم همه ی اینا قوز بالا قوزن به علاوه بیماریم

دندونای منم خرابه تو سن بیست و پنج سالگی پنج شش تا دندون سالم دارم 

همشون زود خراب شدن 

دوتاشونو باید ببرم بکشم دکتر گفت که دیگه قابل درمان نیستن

پنج شش تا هم پر کردنی دارم که فعلا پولی ندارم درستشون کنم 

منم خسته هستم از زندگی فقدر می‌دونم دارم روز رو شب میکنم از صبح تا عصر سرکار بعد بیا خونه نهار فردا شام و کارهای خونه کن بعد مثل ربات بخواب خیلی خیلی خسته هستم از نظر روحی جسمی مغزمو انگاری یکی داره فشارمیاره

خدا روزی رسانه الهی اوضاع مالی تون رو به راه شه برای افزایش روزی شب ها قبل خواب سوره واقعه بخوان 

دوشنبه ها و چهار شنبه ها چهل بار سوره تکاثر 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹