2777
2789
چ فایده جلو جمع خراب شدم

ناراحت نباش مادرت بلد نیست جوری دیگه رفتار کنه به احتمال قوی خودش با همین شیوه بزرگ شده 

به چشم یه آسیب دیده نگاش کن وتو سعی کن بهترین خودت باشی

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه سیر میریزم تو قورمه سبزی

منم بخدا زیاد نریختم 

فقط ریختم که بوی بد گوشت رو ببره چون مامانم کلا ادویه تو غذاش نمیریزه همه میگن دستپختش خوب نیس مثلا خواستم درستش کنم 

قوارمه قورمه سبزی نیست 

یه غذا محلی هست که با گوشت گوسفندی و جگر و اینا درست میشه و با نون میخورن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

غک کنم لک یا کورد باشه سیب زمینی سرخ شده با مرغو میگن قورمه

نه عزیزم لریم 

گوشت گوسفندی و جگر و ایناست بهش میگیم قوارمه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سیر تو قرمه؟ 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببخشید چه مامان بی ادبی داری

میدونم عصبی میشه اصن عفت کلام نداره

عزیزم 

الان خودمو گذاشتم جات ،چه بد که جلو بقیه بهت بی احترامی شده اونم وقتی که منظورت کمک کردن بوده . 

بعضی پدر مادرا متوجه نیستن که رفتارای کنترل نشدشون خصوصا تو جمع ،چه تاثیر بدی تو روحیه اون بچه داره ، راستش منم بودم دیگه از اتاق نمیومدم بیرون تا مهمونا برن ولی واقعا نمی‌دونم رفتار درست تر چیه 

اگه قورمه سبزی میگی من همینش میریزم خراب نمیشه

نه عزیزم قوارمه یه غذای محلی هست 

که گوشت گوسفندی و جگر رو‌سرخ میکنن حجم زیاد و با نون خورده میشه بهش میگیم قوارمه