2777
2789
عنوان

د اخه بی عقلی تا چ حدددد😭نکنه چیزیش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 37 پست

ببخشید اسی 

بچه ها کسی که سند گذاشته باشه برای یکی می‌تونه دوباره برش داره وقتی که هنوز حکم نهایی نیومده و نیاز به سند

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

وای فکرشو کنننننماهی ۱۸ توووومنمگه میشه ۵ نفره زندگی کردددد🥲💔💔💔

بله میشه

تا الان زندگی کردن از الان به بعد هم میکنن

بیشتر باید کار کنن

ولی هیچ چیز لکه ی گناه کشتن بچه رو پاک نمیکنه

با سقط این بچه فقط وضع افسردگی مامانشون بدتر هم میشه

این بچه بشه محرک تلاش و انرژی خونشون، همه با هم تلاش کنن بالاخره این زندگی تا ابد که قرار نیست با ماهی ۱۸ تومن بچرخه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخانم که ۲۰ سالشه بنظرم بهتره دنبال کار هم بگردهشرایط خونه رو هم یکم ارومتر کنه، قرار نیست همه با ...

خیلی بهش گفتم...

تازه چن جا براش خودم پیدا کردم ک بره 

میگه نه من دلم میخاد برم دانشگاه🥲💔

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

خیلی بهش گفتم...تازه چن جا براش خودم پیدا کردم ک بره میگه نه من دلم میخاد برم دانشگاه🥲💔

چه خانواده ساده ای

ولی خدا شاهده این فکر سقط رو از سرشون بنداز بیرون

میرن میشینن پای مادرشون، مادر هم حامله و احساسات پ هورمون ناپایدار، بچه سقط میشه جان مادر هم به خطر میفته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه و دوتا بچه دیگشاوضاع روحیشون دااغونه💔

بهشون بگو حالا اگه مامانتون حامله نبود تا کی میخواستید داخل این وضع بمونید؟

یکم به خودشون بیان

چه خانواده ساده ایولی خدا شاهده این فکر سقط رو از سرشون بنداز بیرونمیرن میشینن پای مادرشون، مادر هم ...

جلو مامانشون نمیگن راجب سقط

بمن گفتن ب مامانت بگو ک مامانمو راضی کنه بره سقط کنه

مامان منم گفت ب هیچ عنوااان گناهه.

خیلی بهش گفتم...تازه چن جا براش خودم پیدا کردم ک بره میگه نه من دلم میخاد برم دانشگاه🥲💔

چه ربطی داره اونا درسشونو بخونن حتما پدر مادرش فکری میکنن دیگه اگه اجاره خونه ندن با ۱۸ تومن حدودی میشه زندگی کرد

جلو مامانشون نمیگن راجب سقطبمن گفتن ب مامانت بگو ک مامانمو راضی کنه بره سقط کنهمامان منم گفت ب هیچ ع ...

افرین به مامانت

تو هم رو دخترا کار کن سقط یه قتله

یکمم از رویابافی درشون بیار

بهشون بگو حالا اگه مامانتون حامله نبود تا کی میخواستید داخل این وضع بمونید؟یکم به خودشون بیان

اون یکی دنبال اینه یچیزی یاد بگیره ک کلییی باید هزینه کنه

اون یکیم ک افسردگی شدید گرفته،میگه من فقط باید برم دانشگاه درس هم نمیخوونه میگه میخام برم ازاد...

اصلا درک نداره