2777
2789
عنوان

طلا واقعا میره بالای چهارده ⁉️

112 بازدید | 10 پست

بچه ها این تحلیل گراچرت میگن یا واقعا تا عید انقدر میشه؟ 

بدبخت میشیم که

یا خدا بیچاره تازه عروس دومادا.. یه حلقه ساده ست واسشون شصت هفتاد آب میخوره رینگ ساده🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که از سرویس طلا گذشتیم... ولی خب ی حلقه ساده برای شوهرم شد ۴٠ میلیون برای منم ۵۷ میلیون... خیلی س ...

ای خدا.. مبارکتون باشه ماهم تازه عروس دومادیم درک میکنم 

بخدا دوتا رینگسادهبراهم گرفتیم ادمای بی فهم بیشعور تا بهم میرسن میگن حلقه نگیندار برات نگرغتن؟؟ نگرفتن؟؟؟ من نمیدونم چرا بعضیا خفه نمیشن

منم الکی میگم چراگرفتن

حالا واقعا همسرم یکی زیر دوگرم جدا پارسال برام گرفته بود.. 

ای خدا.. مبارکتون باشه ماهم تازه عروس دومادیم درک میکنم بخدا دوتا رینگسادهبراهم گرفتیم ادمای بی فهم ...

منم فامیل همش مسخرم میکنند که وزن انگشترت چه کمه، پیش حلقه ت کو پس و... 

هفته پیش جونم به لبم رسید همشون رو شستم گذاشتم کنار گفتم اصلا بدل خریده گه حوردش به شماها نیومده... 

والا عوض اینکه روحیه بدن، یکمم با زحم زبون هاشون دعوا میندازن و سردی میندازن

منم فامیل همش مسخرم میکنند که وزن انگشترت چه کمه، پیش حلقه ت کو پس و... هفته پیش جونم به لبم رسید هم ...

اره عوضیا بجای روحیه دادنفقط نیشمیزنن محل سگ نده بهشون

اگر خودش آدم خوبیه توام قناعت کن ان شالله خوشبخت بشین