2777
2789

از اول با خونوادش آشنات میکنه و میخواد با خونوادت هی آشنا بشه 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم‌میشه کلا ولی درکل وابسته نشه ادم بهتره ب این فک کن ممکنه بره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنظر من هیچوقت با دوست پسرت ازدواج نکن

چرا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا

دیدم طرف تو دادگاه قاضی ازش می‌پرسه چرا میخوای جدا شی مادر زنش میگه خدا لعنتش کنه دخترمو زندانی می‌کنه پسره میزنع زیر گریه میگ ک آقای قاضی منو خانمم دوست دختر دوست پسر بودیم یه روز ازش پرسیدم فلانی یادته ساعت ۱۲شب ماشین گرفته بودم گفتی بیای گفتی نمیشه گفتم بپیچون بیا اومدی خیلی خرابی نکنه من میرم سرکار منو میپیچونی با یکی دیگ میری دور دور یا زمانی دوستیمون با یکی دیگ هم بودی میگ برا همین شک پیدا کردم  بهش میرم سرکار در رو قفل میکردم تلفن خونه رو قطع میکردم گوشی بهش نمی‌دادم 

برا همین میگم نباید با کسی که دوستین ازدواج کنین شک عین خوره میفتع ب جونتون ن تو آرامش داری نه طرفت 

نظر منه

دیدم طرف تو دادگاه قاضی ازش می‌پرسه چرا میخوای جدا شی مادر زنش میگه خدا لعنتش کنه دخترمو زندانی می‌ک ...

منو شوهرم ۵ سال دوست بودیم 

واقعا ربطی نداره 

اونی ک شکاکه شکاکه چ دوست بوده باشن چ نبوده باشن

خوشبخت باشین عزیزم من نظر خودمو گفتم

❤️