امروز کلا روی دنده چپ افتادم حوصله آشپزی رو اصلاااا ندارم صبحونه همسرم حلیم خرید نهار درست نکردم گفتم خوابم میاد حوصله ندارم نمیدونم چی درست کنم کلی غر زدم و... الان هم موقع شام که شد باز خواستم شروع کنم به آه و ناله و... که شوهرم گفت میرم چلو کباب آماده میگیرم به خودت زحمت نده😶😂
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
نوش جونتون ،کار خوبی کردی آدم بعضی اوقات خسته میه از غذا گذاشتن
آره بخدا
بچه کوچیک هم دارم همش میگه بگیرم بغل خسته شدم دیگه خواب درست و حسابی هم باهاش ندارم افتاده روی دندون حسابی کلافه است دیشب تا صبح ۲۰ بار بلند شده هی ده دقیقه خواب نیم ساعت بیدار
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت