2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال و مدرسه

93 بازدید | 19 پست

سلام خانوما اگر بچه بیش فعالی درمدرسه کنار بچتون بشینه و بچه بیاد خونه گریه کنه واکنشتون چیه

خیلی این بچه دخترمو اذیت میکنه درحدی ک انقدذبچم گریه کرده دیگه مدیر مدرسه زنگ زده پدر دانش آموز

هرچقدم میگم جای بچه منو عوض کنید گوش نمیدن متاسفانه

البته حضوری نرفتم

کاش یه مدارسی یود برای این بچه ها تا هم خودشون اذیت نشن هم بچه های ما 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه بیش فعاله معلولیت جسمانی یا ذهنی نداره که مدرسه جدا بره 

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

دیشب دقیقا کل حرف زدم جای بچمو عوض کن گفت باشه امروز دوباره همون وضعیت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه بچه ات هم شلوغ کنه و پا به پاش بره تا خدای کنن

احتمالا آرومه بچه آن برا همین گذاشتم پیش هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شما با این وضعیت کوتاهی کردید که حضوری نرفتید پیگیری کنید مدرسه محل کسب علم و دانش هست نه شکنجه بچه ها 

توسط کادر مدرسه و دانش آموزان دیگه 

بی تفاوت نباشید نسبت به فرزندتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

فردا پاشو برو مدرسه 

معلمش ببین (نه جلو دانش آموزان)

بگو لطفاً همین الان جاشو عوض کنید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه بیش فعاله معلولیت جسمانی یا ذهنی نداره که مدرسه جدا بره

وقتی بیش فعالی شدید داره درحدی ک بقیه رو میزنه و دفتر و کتاب بقیه رو خط خطی میکنه و تمرکز کلاس رو بهم میریزه بله باید مدارس دیگه برن حالا نمیگم مدارس استثنایی ولی خب آموزش پرورش باید به فکرش باشه

انقددفحش میده حتی معلم میگه من میمونم ازکاراش

قطعا میرفتم مدرسه اعتراض میکردم و اگر یه فکری نکنن بچه م رو می‌بردم مدرسه دیگه

نظرمم همینه یا کلاسشو عوض کنن یا میبرم مدرسه دیگه گناه من چیه بچم میاد خونه گریه میکنه میگه اعصابم خورده😔😔😔

مشقشو خط خطی کرده تو کلاس امروز 

تنها راهش اینه بچه ات هم شلوغ کنه و پا به پاش بره تا خدای کنناحتمالا آرومه بچه آن برا همین گذاشتم پی ...

بچه من اتفاقا جزو بچه های شلوغه ولی این دیگه خیلی حرص میده بچه رو مداد رنگیاشو برمیداره پرت میکنه و.....

البته تایم کلاس کمتر بیشتر زنگ تفریح اذیت میکنه 

شما با این وضعیت کوتاهی کردید که حضوری نرفتید پیگیری کنید مدرسه محل کسب علم و دانش هست نه شکنجه بچه ...

آره فردا میرم حتما ولی خب 3 روزه ک پیش این بچه میشینه قبلش پیش هرکسی بوده مادر بچه اعتراض کرده جاش عوض بشه

فردا پاشو برو مدرسه معلمش ببین (نه جلو دانش آموزان)بگو لطفاً همین الان جاشو عوض کنید

من با معلمشدخیلی حرف زدم میگه حق با شماست چشم آخرم کار خودش دیگه فردا مگه حضوری برم نزارم

آره فردا میرم حتما ولی خب 3 روزه ک پیش این بچه میشینه قبلش پیش هرکسی بوده مادر بچه اعتراض کرده جاش ع ...

شما هم اعتراض کنید سلامتی روحی و جسمی فرزندتون مهمه 

اگر اون دانش آموز درصد فعالیتش بالا هست و همه را کلافه کرده بلآخره  لازم به اعتراض والدین و پیگیری از سمت کادر مدرسه هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

منم بیش فعال بودم ولی تو کلاس  آروم بودم و کلا عادی بودم بچه عادی تو مدرسه ولی تو خونه خیلی شر بودم حالا شایدم بیش فعال نیستم نمی‌دونم 

https://imgurl.ir/viewer.php?file=f416746_Screenshot_------_com.android.chrome.jpg                                      https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg        https://uploadkon.ir/uploads/863c17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۰۲-۶۸۰-com-android-chrome.jpg.                                                                                                                        https://uploadkon.ir/uploads/b23e17_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۴-۰۲-۹۷۹-com-android-chrome.jpg.                                                            https://uploadkon.ir/uploads/ace717_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۲۴-۴۴۶-com-android-chrome.jpg                                             https://uploadkon.ir/uploads/9e0317_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۱۷-۱۴-۵۲-۴۵-۰۱۱-com-android-chrome.jpg     

شما هم اعتراض کنید سلامتی روحی و جسمی فرزندتون مهمه اگر اون دانش آموز درصد فعالیتش بالا هست و همه را ...

والا صدای همه رو درآورده مدیرش میگه وقتی سنجش زده مدرسه عادی درس بخونه دست من مدیر بسته هست 

حتی تمرکز معلم رو سرکلاس بهم میزنه