2777
2789

خانوما برای وزن گیری بچه چیا خوبه بدم بخوره 

و اینکه سرلاک و سویق میتونم الان بدم 

و اینکه چطوری باید بدم بخوره و از کجا ارگانیکشو بگیرم 

سلام مامان عزیز 🌷

برای وزن‌گیری اصولی نوزاد ۹ ماهه باید به چند نکته مهم توجه کنی 👇

1. 🍗 پروتئین کافی:
      تخم‌مرغ کامل (پخته)، حبوبات پوره‌شده (مثل عدس)، و ماست پرچرب از منابع خیلی خوب هستن.
  2. 🥑 چربی سالم:
    روغن زیتون، کره حیوانی یا آووکادو (به مقدار کم) به غذای نوزاد اضافه کن. چربی سالم برای رشد مغز و افزایش وزن خیلی مهمه.
  3. 🥣 غذاهای مقوی:
    فرنی با آرد برنج و شیر مادر/فرمولا، حریره بادام، پوره سیب‌زمینی و هویج، سوپ عدس با روغن زیتون.
  4. 🍼 شیر مادر یا فرمولا همچنان غذای اصلیه؛ تغذیه کمکی فقط مکمل محسوب میشه.
  5. سویق و سرلاک:
    اگر مطمئن نیستی سویق ارگانیک و بهداشتیه، نده. سرلاک آماده برند معتبر (مثل Nestlé) بهتره.
    می‌تونی سرلاک خانگی با آرد برنج و شیر مادر درست کنی.

📈 برای اینکه مطمئن شی بچه‌ت درست وزن می‌گیره، هر ماه باید توسط پزشک یا بهورز وزن بشه.

اگه می‌خوای بدونی چه ترکیب‌هایی واقعاً علمی و مؤثر برای وزن‌گیری نوزاد وجود داره، حتماً ویدیوهای کانال یوتیوب دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma رو ببین 🎥💛

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.