2777
2789
عنوان

خانما نیاز به کمکتون دارم

40 بازدید | 5 پست

سلام

خانما من عقدم و با همسرم رابطه داریم 

قطعا هم که نمیخام تو این تایم بارداربشم 

۲۰ سالمه و میشه گفت تجربه ای ندارم 

برا جلوگیری یک‌ ماهه شروع کردم ال دی بخورم ولی خب اونایی که تحربه دارن پیشنهادش نمیکنن و از عوارضش میگن 

منم پریودم از اولش زیاد منظم نبوده و قطعا قرصام قراره بدترش کنه 

میخام بدونم پس با چه روشی میشه مطمعن پیشگیری کرد ک من قرص و قطع کنم چون واقعا نمیخام هرماه با استرس و تاخیر پریود و هورمونای بهم ریخته سر و کله بزنم 

بعدشم من یه ماه پیش همسرمم یه ماه نه پس قرص خردن زیاد اومی نیست فکر کنم

دختری از دیار حسرت ...؛)         

قرصا پریودتو به هم نمیریزه. ولی خب به بعصیا نمیسازه مشکل سازه. بهترین راه فعلا برای شما ک ا ن د وم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصا پریودتو به هم نمیریزه. ولی خب به بعصیا نمیسازه مشکل سازه. بهترین راه فعلا برای شما ک ا ن د وم

کاندوم و طبیعی باهم بنظرتون میتونم بهش اطمینان کنم؟

اره من قبلا هم یبار خردم و پریودم هم عقب افتاد هم سخت شد

دختری از دیار حسرت ...؛)         

کاندوم و طبیعی باهم بنظرتون میتونم بهش اطمینان کنم؟اره من قبلا هم یبار خردم و پریودم هم عقب افتاد هم ...

آره به شرط اینکه ازاول کار کا... بذارید و پاره هم نشه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️