2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هرچندماه یبار چی بشه خونشون برم زنگم تا مجبور نشم نمیزنم مثلا ماهی دوبار شاید زنگ بزنم و بزرگترین بدی رو درحقم کردن با ازدواج اجباری ک بهم تحمیل کردن و دلم خون شد بااین زندگی کنار نیومدم

من ک هرچندماه یبار چی بشه خونشون برم زنگم تا مجبور نشم نمیزنم مثلا ماهی دوبار شاید زنگ بزنم و بزرگتر ...

به شما ازدواج اجباری تحمیل شد به من دانشگاه ، رشته تحصیلی مدرسه و رشته دانشگاه 

و بنده حتی در مورد پوشش خودمم حق انتخاب نداشتم از اول چه برسه به اینا

از همین الانم دارن جهاز جور می کنن که با اولین خواستگار مورد علاقشون شوهرم بدن

تاپیک قبلیم شاید بتونه یکمی برات شفاف کنه

خدا برای دشمن آدم هم پدر مادر بد نصیب نکنه با یه جمله ک صلاحتو میخایم تر میزنن زندگیت و نه حق اعتراض داری نه بعدا فرصت جبران ...

من حقیقت دوساله باهاشون صحبت نمیکنم مگر تیکه ای این نامادری بندازه عصبیم کنه جوابشو بدم وگرنه یک کلم ...

خیلی سخته بزرگترین پشت و پناهای زندگیت برات این آدما باشن خیلی 🥲

به شما ازدواج اجباری تحمیل شد به من دانشگاه ، رشته تحصیلی مدرسه و رشته دانشگاه و بنده حتی در مورد پو ...

ازدواج اجباری بدتر از دانشکاه اجباری یه عمر باید بسوزم و بسازم 

اگه خواستن به ازدواج اجبارت کنن توروخدا برو به یه بزرگتری ک ازشون حساب میبرع پناه ببر و عمرتو مثل من تو حسرت نگذرون 

اگه عقل الانم رو اونموقع داشتم حاضر بودم به اورژانس اجتماعی زنگ بزنم فقط بیان و نزارن به زور شوهرم بدن اونم به کسی ک ازش متنفرم 

عمر و جوونیم رفت ولی همچنان منتظر تاوان دادن خانوادمم

ازدواج اجباری بدتر از دانشکاه اجباری یه عمر باید بسوزم و بسازم اگه خواستن به ازدواج اجبارت کنن توروخ ...

بزرگتراشونم از خودشون بدترن 

باورت نمیشه فرستاده بودنم شهر غریب بعد تلفنامو جواب نمی دادن انقد جوابمو ندادم زنگ زدم بابا بزرگم که مثلا این خیر سرش بزرگی کنه برام

و شاید باورت نشه عین حرفای اونارو تحویلم داد چون مامان بررگ بابابزرگ من همیشه دخترشون براشون عزیز تر از همه بوده و مامانمم مغزشونو همیشه شسته خداروشکر