2777
2789
عنوان

به روش بیارم یا نه

99 بازدید | 14 پست

عشقم تو اینستا یه پستیو لایک کرده

{پسرا وقتی به مشکل خانوادگی یا کالی میخورن اولین راه حلشون جدا شدن از کسیه که دوسش دارن}

اول اینکه مشکل مالی داره اگه دوسم داره چرا جدا نشده ولی لایک کرده؟

دوما برا چی لایک کرده اصلا

اعصابم خورد شد

همش پستای تنهامو کسی درکم نمیکنه و اینا لایک میکنه نمیدونم بگم بهش یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با شوخی به روش بیار 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
تایم پستارو ببین کی پست کردن اگه قدیمی بود هیچ اما اگه جدید بود اره به روش بیار ولی ن با لحن بدو عصب ...

کمتر از یه روزه

هی میگم ول کن نپرس ولی اگه ناراحته و افسردس برا چی با من حرف میزنه اصلا

چی بگم بهش چطوری بگم

خواهر توبا یه لایک اینجوری میشی فردا بری تو زندگی باچالش های سخت تر روبرو هستی داغون میشی که،وا بد ...

اخه واقعا درکش نمیکنم همش پستای غمگین کسی دوسم نداره و فلان این یکی که بالا گفتم خیلی عصبیم کرد مرص داره پس باهام حرف میزنه چشه