2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام داده بود وجودت مثله معجزه میمونه توی زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9318 بازدید | 183 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اینکه این کار خیانته هیچ شکی نیست.

ولی نکته مهم این قضیه اینه چرا شوهرت برای این مسائل یه سری دلیل کاملا چررررت میاره و شما به فکر بخششی؟

شوهرت چرا رمز گوشیشو نمیگه؟

چرا اگه ریگی به کفشش نیست، همون اول که این خانم چنین پیام هایی بهش داده، به شما نگفته؟ والا بین زن و شوهر چنین پیام هایی باید رد و بدل بشه

چرا ویس ها رو حذف کرده؟ اگه چیز مهمی داخل ویسا نبوده پس نباید حذف می شد. راحت به شما می داد گوش کنی که مطمئن بشی چیزی بینشون نیست. وقتی سریع حذف کرده پس قطعا یه چیزی هست.

شوهرت خیلی سیاست داره و به نظر میاد شما خیلی مظلوم و مهربونی. و چرا باید شما رو از دست بده؟ هیچ مردی یه خانم مهربون و خوشگل رو از دست نمیده( حالا خودشم هر غلطی کرد که اسمش خیانت نیست)

بهش می گفتی اگه بین من و یه مرد دیگه هم چنین چیزی میدیدی 

می گفتی خیانت نیست؟ واااای عزیزم چه پیام های قشنگی به همکارت دادی.

اگه می خوای ببخشی، حتما حق طلاق و بقیه داستانا رو بگیر.

و مثل خودش رفتار کن، به هیچ وجه رمز گوشیتو بهش نده

آفرین منم نظرم همینه ، با به روش نیار و کشش نده انگار خودشو مسخره کرده . اتفاقا باید خیلی سخت بگیره ...

دقیقا ای کاش یکی بود این حرفا رو در گذشته به من میزد ببخشید ببخشید چ س تومن از دارایی اندک شوهرم ب نامم نیست

کسی با شرایط اسی باید محکم وایسته احساسات رو بزاره کنار منطقی عمل کنه اونی ک با یه بچه باردار شکم زنش اینجوری کرده بعدا چی میشه 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍