2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام داده بود وجودت مثله معجزه میمونه توی زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9318 بازدید | 183 پست
واقعا نمیدونم باید چی کار کنم میگه تو داری بزرگش میکنی هیچی نیست نمیتونم بپذیرم آیا حق دارم ؟؟؟؟ دار ...

کاش به روش نمیاوردی ،الانم به نظرم کش نده ،کش بدی هی درموردش حرف بزنی میشه اشتباه دوم

تروخداااا بگید چی کار کنم بهش گفتم جدا بشیم گفت من تورو هیچ جوره از دست نمیدم طلاقت نمیدم بچه ها ارت ...

فقط خداروشکر کن جایه خوبش رسیدی و فهمیدی هنوز اتفاقی نیافتاده 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخداااا بگید چی کار کنم بهش گفتم جدا بشیم گفت من تورو هیچ جوره از دست نمیدم طلاقت نمیدم بچه ها ارت ...

منم شوهرم در حد چت راه دور بود اون ازش خیانت دیدم ولی خداروشکر به موقع فهمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به مادرتم گفتی۰😭😭😭😭چندسالته ،کوچولویی مگه دختر😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️

برداشتم اما محل کارش رو ندارمشوهرم گفت بیا بریم دفترش ببینش اما همش،حس،میکنم باهم تبانی کردن

اره منم تجربه کردم زنگ زدم به دختره با گوشی همسرم داد به یه مرد دیگه همش مبخواستن ماسمالی کنن ولی نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خدا لعنت کنه این زن های هرزه ارو زندگی مردمو به گه کشیدن 

خدا رو شکر من همسرم اهل این چیزا نیست ولی برادر مجرد داشتم اگه بدونید می‌کشیدیم از دست این زنها می‌دونم برادر منم ببخشیدا کرم داشت ولی واقعا از خانم ها خودشونو جمع کنم دیگه این مردای هول جایی برای جولان ندارن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شوهرش رو از کجا پیدا کنم آخه؟؟؟

یعنی همون موقع که چتا رو دیدی و شوهرت سر رسید بهش نگفتی و گذاشتی بره سر کار بعد بهش بگی؟

خب دلیل ین کارت چی بود؟

تو که این  همه صبر کردی چرا نذاشتی  بعد ارز گوش کردن ویسا بهش بگی؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
راست میگی ای کاش این کارو کرده بودمآنقدر حالم اون موقع بد شده بود نتونستم هیچ راهی به ذهنم نرسیدای ک ...

مطنینی سر کار نیستیم؟

تو که میگی شوهرت سرکار بوده که بهش زنگ زدی و موضوع رو گفتی.

پس چجوری میگی همون لحظه که سر رسید چون راهی به ذهنم نرسید بهش گفتم؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چی کار کنم دیروز قهر رفته بودم خونه بابام مامان زنگ زد بهش که باید به دخترم توضیح بدی اومد دنبالم از ...

عزیزم خوب گوش کن به حرفم

ساده بازی در نیاری به حرف این نی نی‌نی‌سایتیایی ک میگن ولش کن حساس نباش اصلا گوش نده اینا جزو اون کسایی هستن ک مجبوری دارن زندگی میکنن جایی ندارن برن 

اول اینکه از این فرصت نهایت استفاده رو بکن

برو خونه بابات یا اگ خونه خودتی اصلا باهاش ن حرف بزن ن غذا درست کن

تمام مال و املاکش رو ریز ریز به اسمت بکن 

دقت کن بهش بگو بهم خیانت کردی وقتی بچت رو تو وجودم پرورش میدادم کثیف ترین و لجن ترین ادم هستی و اعتمادم بهت ازبین رفته فقط  فقط به یک شرط بهت به فرصت دیگه میدم اونم اینه ثابت کنی من همه زندگیتم باید هرچی داری نداری به اسمم کنی تا باورم شه خطا و خبط کردی وگرنه آَشغال لجن پست کثیف نیستی

وقتی به اسمت زد اونوقت اگ دلت خواست بهش یه فرصت بده البته فک نکنم وقتی هیچی ندار شد جرات خیانت بهت به سرش بزنه اگه هم دوباره خیانت کرد با یه اردنگی بندازش بیرون

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

عزیزم خوب گوش کن به حرفمساده بازی در نیاری به حرف این نی نی‌نی‌سایتیایی ک میگن ولش کن حساس نباش اصلا ...

آفرین منم نظرم همینه ، با به روش نیار و کشش نده انگار خودشو مسخره کرده . 

اتفاقا باید خیلی سخت بگیره 

باید بهش بگه بخاطر عذابی که بهم دادی ، اگه بچه تو شکمم طوریش بشه ، آتیشت میزنم ، بزار بترسه حسابی 

بگو اگه باردار نبودم ، الان جنازت تو سطل اشغال کوچه بود 

الکی بگو که من همه اون وویسارو گوش کرده بودم منتها منتظر بودم خودت بگی ، ولی حالا فهمیدم چقدر دروغگویی و نکبت

بگو یا همه چیو به نامم میزنی یا به محض اینکه بچه دنیا بیاد، گورتو گم کن 

اصلا ضعف نشون نده 

یعنی اگه سفت نگیری ، دوباره تکرار می‌کنه ، اینکه حتی الآنم پشیمون نیست و انکار می‌کنه . 

مطنینی سر کار نیستیم؟تو که میگی شوهرت سرکار بوده که بهش زنگ زدی و موضوع رو گفتی.پس چجوری میگی همون ل ...

کاش اینطور بود

صبح زود رفتم توی گوشی شوهرم اون پیام ها رو دیدم فقط تنها کار از چندتا پیامشون از رو گوشی خودم عکس گرفتم تا شوهرم بیدار شد از هولم که نبینه گوشی رو بستم گذاشتم سرجاش

بعد که صبح رفت سرکار بچه مو برداشتم رفتم خونه مامانم عکس پیام هاشون رو واسش فرستادم گفتم چطور این کارو باهام کردی 

عزیزم خوب گوش کن به حرفمساده بازی در نیاری به حرف این نی نی‌نی‌سایتیایی ک میگن ولش کن حساس نباش اصلا ...

وقتی خودش قبول نداره که خیانت کرده ...

میگه من اصلا خطایی نکردم

بعد میگه زنگ زدم به زنه و الان زنه بلاکش کرده 

یعنی همون موقع که چتا رو دیدی و شوهرت سر رسید بهش نگفتی و گذاشتی بره سر کار بعد بهش بگی؟خب دلیل ین ک ...

خودمم نمیدونم باید بازم صبر میکردم و تمام ویس هاش رو واسه خودم میفرستادم