2777
2789
عنوان

چقد مرد توی سایت هستا

161 بازدید | 23 پست

هر روز خدا چند نفر برام درخواست دوستی می فرستن چه وضعشه سایت مثلا برای خانماست این همههه مرررد 🙄🙄

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا نوشته برا خانوماس

نی نی سایت از اسمش پیداست سایتی برای خانمای باردار حتی توی توضیحاتشم نوشته مخصوص خانماست برای اقایون هم سایت ساختن خب برین همون تو دیگه چه وضعشه اینجا همش در مورد مسائل زنونه صحبت می کنن واقعا خجالت نمی کشین از خوندنشون 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من مشکلی ندارم با بودنشون ولی غلط میکنن درخواست دوستی میدن عوضیا ترکیدم اینقدر زدم رو رد

دقیقا اینقد درخواست دوستی میدن چه خبره شونه سایت دوست یابی نیومدن که

دقیقا داشتم به این فکر میکردم اصلا آرامشی تو سایت زنونه هم از دست مردا وجود نداره فکر میکردم همه خان ...

تازه بهشون میگی بر می خوره بهشون 😐

سایت مختلطه دیگه

کجاش مختلطه نوشته برای خانمای باردار و اینااا چیزی به اسم مرد هم اینجا باشه وجود نداره که

با حال بد 

راجع ب طلاق عاطفی از دوستان سوال کردم

مردها شروع کردن درخواست دادن

فقط میگفتم خدا لعنتتون کنه

اگر با شوهرم صد سال هم مشکل داشته باشم ی تار موشو ب صدتا از این خاله زنک های هول نمیدم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

با حال بد راجع ب طلاق عاطفی از دوستان سوال کردممردها شروع کردن درخواست دادنفقط میگفتم خدا لعنتتون کن ...

دقیقااااا خجالت هم نمی کشن هیچ شاکی هستن 

دقیقااااا خجالت هم نمی کشن هیچ شاکی هستن

یک عمره از دستشون هییییچ جا آرامش نداریم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

من ردشون نمیکنم که دوباره نتونن درخواست بدن همینجوری رو هوا معلق بمونن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من ردشون نمیکنم که دوباره نتونن درخواست بدن همینجوری رو هوا معلق بمونن

تو در نمیزنی مستقیم از دیوارو میشکنی وارد میشی😂😂😂